23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5971
EURO34.8119
ALTIN2422.2

El örgüsü bereler, Türk Kızılay'ına teslim edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
El örgüsü bereler, Türk Kızılay'ına teslim edildi
Abone ol
Hürriyet Gazetesi ile Türk Kızılay'ının birlikte başlattığı 'Gönül Örgüsü Kampanyası' kapsamında Osmaniye İş Kadınları Derneği (İŞKAD) üyeleri tarafından örülen, kazak atkı ve bereler Türk Kızılay'ı Osmaniye Şubesine teslim edildi.
Hürriyet Gazetesi ile Türk Kızılay'ının birlikte başlattığı 'Gönül Örgüsü Kampanyası' kapsamında Osmaniye İş Kadınları Derneği  (İŞKAD) üyeleri tarafından örülen, kazak atkı ve bereler Türk Kızılay'ı Osmaniye Şubesine teslim edildi.

Kampanya kapsamında İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Feride Demir ve Yönetim kurulu Üyeleri Sevgi Doğan ile Fatma Yılmaz, Türk Kızılayı Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Kampanya hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi Kadın Kolu Başkanı Semiha Tıraş kampanyanın 15 Mart 2016 gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Semiha Tıraş, "Bu kampanyanın amacı toplanan kullanılmamış kazak, atkı, bere vs örgü ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.

Hürriyet gazetesinin bu kampanyaya sahip çıkması önemlidir. Ama halkımızın kampanyaya sahip çıkması daha önemlidir. Bu bağlamda Hürriyet Gazetesine ve İŞKAD'ın desteğine teşekkür ederiz. Kampanyaya destek olmak isteyene herkesi Şubemize davet ederiz." dedi.

İŞKAD Başkanı Feride Demir ise Hürriyet ve Türk Kızılay'ının 'Gönül Örgüsü' Kampanyasında ‘Biz de Varız’ dediklerini belirterek, "Dernek üyelerimiz ve Osmaniyeli kadınlarımızın birlikte ördüğü yaklaşık 50 atkı ve bereyi teslim ederek kampanyaya katkıda bulunmak istedik. Lütfen sizde destek olun, bizde varız desteğe devam" dedi.
 
Gönül Örgüsü kampanyasına daha önce de Emel İşcen tarafından örülen berelerin Kızılay Şubesine teslim edildiği, toplanan ürünlerin Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı, ayrıca kampanyaya destek olmak isteyenlerin Türk Kızılayı'nın 2868 no’lu hesabına “Gönül Örgüsü” yazıp mesaj gönderebilecekleri belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar