19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

Ekonomik destek için protokol imzaladılar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekonomik destek için protokol imzaladılar!
Abone ol
Türkiye Finans, Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (OESOB) ile Osmaniyeli esnaf ve sanatkârların ekonomik kalkınmalarını desteklemek amacıyla bir protokol imzaladı. 

Türkiye Finans, Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (OESOB) ile Osmaniyeli esnaf ve sanatkârların ekonomik kalkınmalarını desteklemek amacıyla bir protokol imzaladı. 

Banka, bu protokol sayesinde Osmaniye ESOB’a kayıtlı 13114 üyeye indirimli ihtiyaç ve taşıt finansmanı desteğinin yanı sıra birbirinden avantajlı fırsatlar sunacak.

Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (OESOB) ile 18 Şubat’ta düşük maliyetli finansman ve bankacılık hizmetlerini kapsayan bir protokol imzalayan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu protokol ile Osmaniyeli esnaf ve sanatkârın sektörel ve bölgesel kalkınmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası, bu protokol ile Osmaniye esnaf ve sanatkârlara kurumsal finansman desteği ve avantajlı bankacılık hizmetlerinin yanı sıra OESOB üyelerine açılan yeni katılım hesaplarında ek avantajlı paylaşım puanları uygulayacak. Banka, üyelerin mal ve hizmet alımlarını fonlamak için de kurumsal finansman ve leasing desteği sunacak.

Ayrıca Oda üyelerinin bireysel ihtiyaçlarının finanse edilmesi amacıyla avantajlı fiyatlardan yararlanmasını sağlayan Türkiye Finans, üyelerin 3 ay boyunca kurumsal internet şubesi üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerinden hesap işletim ücreti almayacak. Üyeler, ilk 3 ay boyunca takasa vereceği çekler için de herhangi bir ücret ödemeyecek.

Protokole ilişkin imza töreni Türkiye Finans Perakende Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, Güneydoğu Anadolu Bölge Satış Müdürü Mehmet Dingin, Osmaniye Şube Müdürü Ercan Taşkın ile Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalçın’ın katılımıyla Osmaniye ESOB merkezinde gerçekleştirildi.

Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkan Vekili Mehmet Görmüş ve OESOB üyelerinden Metin Topal, Enver Hikmet, Enver Davarcı, Bedrettin İşler, Murat Delikişi de imza törenine katılarak Türkiye Finans Katılım Bankası ile yapılan protokole destek verdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar