19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5883
EURO34.8256
ALTIN2507.4

“Ekmek ödüllü Şiir Yarışması” Yarın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Ekmek ödüllü Şiir Yarışması” Yarın
Abone ol
Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenmek olan “Ekmek ödüllü 20. Şiir Yarışması”nın ödülleri yarın (Cuma) sahiplerine verilecek.
Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenmek olan “Ekmek ödüllü 20. Şiir Yarışması”nın ödülleri yarın (Cuma) sahiplerine verilecek.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) organizasyonunda gerçekleşen, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenmekte olan “Ekmek ödüllü 20.’nci Şiir yarışması”nın ödülleri yarın sahiplerini bulacak.

OŞYAD Başkanı ve Organizasyonun Genel Koordinatörü Mustafa Bardak, ödül töreni ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Osmaniye’de aralıksız olarak 19. yıldır düzenlediğimiz yarışmanın 20.’ncisinin ödül dağıtım töreni yarın (Cuma) saat: 17.30’da kent merkezindeki Kıbrıs şehidi Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı içerisinde gerçekleşecektir.

Bu yılki yarışmamıza; İngiltere, Almanya ve Avusturalya ile birlikte Türkiye’den 41 ilden, 123 kişi 278 şiiri ile katılım sağlamıştır. 

5 kişiden oluşan seçici kurul üyelerinin bireysel değerlendirmeleri sonunda, puanlar toplanmış olup, en yüksek puandan başlamak üzere ilk üç derece ile birlikte; Osmaniye’mizin kültür ve sanatına katkıda bulunmuş, şu anda hayatta olmayan isimlerin anılarına da  ödüller hazırlanmıştır. Ödül törenimizde tüm katılımcılara; ekmek, kalem, kitap, karanfil ve katılım belgesi verilecektir.

Ayrıca ilk üç derece ile birlikte, kentimizin kültür ve sanatına katkıda bulunanların anısına da plaket ve çeşitli hediyeler de puan durumlarına göre 11 kişiye verilecektir. Yıllardır bu etkinliğin gerçekleşmesinde destekte bulunan; Kültür ve turizm Bakanlığı’na, Osmaniye Belediye Başkanlığı’na, geçtiğimiz yıllardaki katkılarından dolayı Kadirli Belediyesi ile Hasanbeyli Belediye Başkanlarına, duyarlı tüm şiir severlere teşekkür ediyoruz.

Şiirseverleri bugünkü ödül dağıtım törenine davet ediyoruz.”dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar