18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5231
EURO34.8107
ALTIN2476.3

“Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması” başvurular başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması” başvurular başladı
Abone ol
Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenmekte olan Uluslar arası “Ekmek ödüllü Şiir Yarışması”nın bu yıl 20.’ncisi gerçekleşecek.
Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenmekte olan Uluslar arası “Ekmek ödüllü Şiir Yarışması”nın bu yıl 20.’ncisi gerçekleşecek.

Osmaniye’de 19 yıldır aralıksız olarak düzenlenen “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”nın 20.’ncisine katılmak isteyenler için başvuruların başladığı bildirildi.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Bardak; Şiir yarışması ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkıları ile düzenlediğimiz,
OSMANİYE İlimiz adına gururla 19 yıldır aralıksız olarak gerçekleştirdiğimiz “Ekmek Ödüllü Uluslar arası Şiir Yarışması”nın 2017 yılında 20’ncisini düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz.

 “Ekmek ödüllü 20. Şiir Yarışması”na katılarak sizler de şiirlerinizi tanıtma olanağına kavuşabilir, böylesi bir etkinlikte farklı kentlerdeki şiir dostları ile tanışmanın ortamını yaşayabilirsiniz.”dedi.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ:
Yarışmada ilk üç dereceye girenlere Plaketle birlikte çeşitli hediyeler verileceği belirtilirken, Ayrıca; Osmaniye’nin kültür ve sanatına katkıda bulunmuş ve şu anda hayatta olmayanların anılarına da şiirlerin aldıkları derecelere göre; İlk üç derece dışında Mansiyon olarak değerlendirilen 11 şiir sahibine de plaket ve çeşitli hediyeler verileceği kaydedildi.

Ayrıca; tüm katılımcılarına, Ekmek, Kalem, Karanfil, Kitap ve Katılım belgesi olmak üzere 5 ayrı ödül, katılımcıların emeğinin karşılığı olarak verilecek.

Şiir yarışmasına katılmak isteyenlerin; kendi yazdıkları şiirle olması gerektiği vurgulanırken, 15 Nisan 2017 Cumartesi günü saat:19.00’a kadar şiirlerin teslim edilmesinin gerektiği anımsatıldı.

Yarışma sonuçlarının; 28 Nisan 2017 Cuma günü saat: 17.30’da  Osmaniye İl Merkezindeki Kıbrıs Şehidi Albay H. İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı, “Şiir Meydanı”nda düzenlenecek olan törenle sahiplerine verileceği belirtildi.

Yarışmaya Başvuru Adresi:

“Ekmek Ödüllü 20. Şiir Yarışması”
Mustafa BARDAK
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD)
Alibeyli Mahallesi, Musa Şahin Bulvarı, Şehit Bekir Evirgen Sokak, No.3 kat: 2.
80010- Merkez- Osmaniye/Türkiye

Bilgi Tel: 0 535.711 36 07- 0 545. 501 33 16 
e-posta:[email protected]   veya: [email protected]  adreslerinden ayrıntılı bilgilerin alınabileceği kaydedildi.   


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar