25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5241
EURO35.0315
ALTIN2433.5

Eğitimin Duayeni Güntürkün veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitimin Duayeni Güntürkün veda etti
Abone ol
Osmaniye'nin eğitim camiasında adı efsaneleşen Cebelibereket İlkokulu Müdürü Hatice Güntürkün'ün emekli olması nedeniyle veda gecesi düzenlendi.

Osmaniye'nin eğitim camiasında adı efsaneleşen Cebelibereket İlkokulu Müdürü Hatice Güntürkün'ün emekli olması nedeniyle veda gecesi düzenlendi.

Bizim Ev Restaurant'ta düzenlenen gecede veda konuşması yapan Hatice Güntürkün, "Şuanda kelimeler boğazıma düğümlendi.

Mikrofunu elime alınca kendimi sanki okulumuzda yapılan 1. Sınıfların Okuma Bayramı, Anasınıfların Anneler Günü programını, 8. Sınıfların Mezuniyet törenini sunacakmışım gibi geldi. Ancak bunların hiçbiri değil.

Değerli öğretmen arkadaşlarımın benim için düzenlemiş oldukları veda gecesi için bir araya gelmiş olduğumuzu gördüm. Hepinize hoş geldiniz der, saygılar sunarım.

Osmaniye’de görev yaptığım zaman süresince, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım. Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm Personelim ile el ele vererek, önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım.

Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olansa bu eşsiz vatana, yüce milletimize daima hizmet etmektir. Son olarak bu güzel okulda eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururunu her zaman içimde yaşayacağım. Hayat su gibi akıp gidiyor. Bugün arkama baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin hazzını kalbimin derinliklerinde hissediyorum.

Şimdi de yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Sevgili öğretmenlerimize, Okulumuz personeline, Okul Aile Birliği üyelerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimizin yetişmesine yönelik olarak desteğini esirgemeyen tüm değerli eğitim gönüllüsü hayırseverlerimize veda ederken, birlikte eğitimin her alanında güzel sonuçlar aldığımız eğitim camiası personelimize mensup her kademedeki çalışma arkadaşlarıma, başarılı çalışmalardaki emeğinden dolayı tekrar teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında değerli aileleriyle sağlık ve esenlik içinde olmalarını dilerim. Bu anlamlı günde beni yalnız bırakmayan siz değerli konuklara sonsuz teşekkür ederim, hoşça kalın" diye konuştu.

Konuşmanın ardından okul öğretmeni Ayşe Aslan tarafından Hatice Güntürkün için alınan hediyeler ve çiçek takdim edildi. Bu arada geceye katılan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ve Osmaniye’de bulunması nedeniyle geceye gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca da Hatice Güntürkün’e eğitime verdiği hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Başkan Yılmaz Karaca, Hatice Güntürkün’ün eğitimde verdiği başarılı hizmetleri öğrendiğini belirterek, “Önemli olan bir kurumdan ayrılırken geride başarılı çalışmalarla anılmak ve hoş seda bırakmaktır. Müdürümüzü bundan dolayı da kutlarım” dedi.

Gecede ayrıca Hatice Güntürkün’e hizmetlerinden dolayı Osmaniye Merkez Mahalle Muhtarları Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Neva Musiki Derneği, Tabipler Odası, Eğitim Sen Şubesi ve Eğitim-İş Şubesi tarafından da plaketler takdim edildi. Düzenlenen geceye katılan çok sayıda çalışma arkadaşı ve eğitim camiası mensupları Hatice Güntürkün’ü yalnız bırakmadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar