19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1

Eğitim Bir-Sen’den OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitim Bir-Sen’den OGC’ye ziyaret
Abone ol
Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.
Eğitim Bir-Sen Osmaniye Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Ziyaretin amacının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Kahraman, “Biz dün sizin daha yoğun olacağını düşündüğümüz için ziyareti bugün daha rahat yapmak için gerçekleştirdik. Sizler zaten bizlerin her zaman gönlümüzdesiniz. Çünkü basın bizler için çok önemlidir. Sizler olmasanız bizler çalışmalarımızı ve sesimizi kamuoyuna nasıl duyururuz. Dolayısıyla sizlerin yaptığı görev çok önemlidir. Bunu hatırlayacağınız gibi 15 Temmuz’daki menfur darbe girişiminde de tüm ülke gördü. O saldırının gerçekleşmemesinde ve önlenmesinde basın çok önemli rol aldı. Tüm milletimize ve hatta bizlere sizler bunu duyurdunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimize sesini basın duyurdu. Bunun sayesinde milletimiz sokaklara çıktı ve vatan hanilerine geçit vermedi. Dolayısıyla sizler çok önemli görev yapıyorsunuz. Bizler de bunun farkında ve bilincindeyiz. Sizler ne kadar güçlü olursanız, bu ülke o kadar kazanır. Bizler her daim sizlerin yanındayız. Bu vesileyle tekrar Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da “Bizler de her zaman sizlerin yanındayız. Biz cemiyet olarak herkese eşit mesafedeyiz. Osmaniye için yapılan tüm hizmetlerin ve güzelliklerin yanındayız. STK’ların her zaman birbirine destek olması lazımdır. Bu şekilde şehrimize ve insanlarımıza daha faydalı oluruz. Bu nazik ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Mahmut Kahraman basın mensuplarına Kelebeğin Rüyası adlı öğretmenlerin çeşitli anlarını anlattığı kitap ile el çantası hediye etti. Ziyarete başkan yardımcıları Ökkeş Kurt, Süleyman Kaplan ve Mehmet Ağcadağ da katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar