25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5027
EURO34.983
ALTIN2436.4

DÜZGÜN: “Osmaniye’de CHP Milletvekili Çıkaramaz Algısını Yıkıp Milletvekili Olacağım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DÜZGÜN: “Osmaniye’de CHP Milletvekili Çıkaramaz Algısını Yıkıp Milletvekili Olacağım”
Abone ol
CHP’ den ev hanımı Serpil Düzgün milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. CHP Genel Merkezine giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Serpil Düzgün, 1978 İskenderun doğumlu olup aslen Bahçe İlçesi Kızlaç köyündendir.
CHP’ den ev hanımı Serpil Düzgün milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. CHP Genel Merkezine giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Serpil Düzgün, 1978 İskenderun doğumlu olup aslen Bahçe İlçesi Kızlaç köyündendir. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 3. Sınıf öğrencisi olan Serpil Düzgün evli ve ikiz kız çocuğu annesidir.

CHP Aday Adayı Serpil Düzgün ‘’ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 40 yaş altı bayan ve gençler desteklenecektir sözü üzerine aday adayı oldum.’’ Dedi.

CHP Aday Adayı Serpil Düzgün’’ Osmaniye’den CHP Milletvekili çıkaramaz algısı yaratılmış.

MHP 2 Milletvekili, AKP 2 Milletvekili çıkarır denmekte. Bu algının yanlış olduğunu, Osmaniye’de CHP’nin şanlı bir geçmişi olduğunu , seçimler kazandığını biliyorum. CHP’nin yeniden Osmaniye ve Türkiye’de şaha kalkacağına inancım tam. Partime ve kendime güveniyorum’’ Dedi.

Ev Hanımı olarak mutfaktaki yangını en iyi ben biliyorum diyen Düzgün’’ Erzak kutularımız tam takır oldu. Haftada bir gittiğimiz pazara ayda bir gidemez olduk. Bu yüzden AKP iktidarına son vererek 13 yılın hesabını soracağız. CHP’nin iktidar olacağına herkes inanmalı’ ’Bunlar gitmez ‘’diyenler yanıldıklarını 7 Haziranda göreceklerdir.’’ dedi.

Serpil DÜZGÜN daha sonra’’ Ben Cumhuriyet tarihini içime sindire sindire okudum. Cumhuriyet Tarihini okuyan, tarihi bilen Atatürk’e asla düşman olamaz, yaşadığı vatana asla düşmanı olamaz, Türkiye’nin parçalanmasına asla göz yumamaz. Bu konuları tartışılır hale getiren AKP artık devrilmeli , aday adaylarının çokluklarına bakarak aldanmayın. AKP’nin Aday adayı çokluğu hepimizin bildiği gibi pasta meselesidir’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar