28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Doğum Yapan Kadının Karnında Bez Unuttular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğum Yapan Kadının Karnında Bez Unuttular
Abone ol
Osmaniye'de, sezaryenle doğum yaparken karnında gazlı bez unutulan kadının çürümeye başlayan bağırsakları kesildi.

Osmaniye'de, sezaryenle doğum yaparken karnında gazlı bez unutulan kadının çürümeye başlayan bağırsakları kesildi.

Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinden taburcu edildikten sonra ağrıları geçmeyen 40 yaşındaki Derya Örsdemir, üç ay sonra özel bir hastanede ameliyata alındı. 7 çocuk annesi Örsdemir'in  karnından büyük bir parça bez çıktığını görünce şaşkına döndüğünü belirten eşi 47 yaşındaki Abdullah Örsdemir ise ameliyatı yapan doktor hakkında dava açacağını belirtti.

Özel bir sektörde işçi olarak çalışan Abdullah Örsdemir, eşinin özel hastanede tedavisinin dürdüğünü, sağlığına yeniden kavuşabilmesi için beklediklerini kaydetti.

3 Kasım 2014'te doğum için eşini Osmaniye Devlet Hastanesi Kadın doğum servisine götürdüğünü söyleyen Örsdemir, "Doğum için götürdüğüm hastanede sezaryen  oldu bir kız çocuğu dünyaya  geldi. Geçen zaman içerisinde sol tarafımda ağrı şikâyetinden dolayı tekrar hastaneye götürdüm. Doktorlar ultrasonda baktılar bir şey bulamadılar. Eve gidince tekrar rahatsızlandı bir daha hastaneye getirdiğimde safrasında taş olduğunu söylediler, safrası alındı. Safrası alındıktan sonra yine devam etti. Tekrar getirdiğimizde tomografiye yönlendirdiler. Tomografi sonuncunda içinde bir kitle olduğu saptandı. Bende aynı hastanede ameliyat olmaması için özel bir hastanede ameliyat ettirdim. İçinden büyük bir çapta bezin çıktığını görünce şok oldum. Bunun yanında eşimin bağırsaklarından bölüm bölüm kesilip alınmış. Bundan kalıcı hasar meydana gelir. Benim biri 3 aylık 7 çocuğum var.  Ben ney yapacağımı bilemiyorum." dedi.

Doktor hatasından dolayı unutulan bezin 3 ay süresince orada kalmasından dolayı bağırsakların çürüdüğünü ve bağırsakların kesilmek zorunda kaldığını kaydeden Örsdemir, "Doktordan ve hastaneden şikâyetçi olmak için hemen gerekli yerlere başvuracağım.” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar