25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5422
EURO34.906
ALTIN2424.0

Doğalgazda Abone Sayısı 13 Bin 815 Kişiye Ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğalgazda Abone Sayısı 13 Bin 815 Kişiye Ulaştı
Abone ol
Osmaniye'de doğalgaz abone sayısı 13 Bin 815 kişiye ulaşırken, hat çalışmalarının ise hızla devam ettiği bildirildi.
Osmaniye'de doğalgaz abone sayısı 13 Bin 815 kişiye ulaşırken, hat çalışmalarının ise hızla devam ettiği bildirildi.

2009 yılında Belediye Başkanı Kadir Kara'nın göreve gelmesinden hemen sonra doğalgaz ile tanışan Osmaniye'de, alt yapı çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı.

Doğal gaz çalışmalarının yolların bozulmasına neden olmasına rağmen bu yatırımın Osmaniye'de yayılması için her şeyi göze aldıklarını ifade eden Başkan Kara, Aksagaz ile gerekli yatırım planlamasının yapıldığını belirtti. Kara, asfaltlama çalışmaları ile doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının koordineli gittiğini söyledi.

Aksagaz'ın yaptığı çalışmalarda 23 bin 980 konutun kapısına doğalgaz hat bağlantısının olduğunu, yaklaşık 55 bin konutun doğalgaz alabilmesini sağlayacak altyapının oluştuğu ifade edildi.
Belediye Başkanı Kadir Kara, il merkezinde toplam 178 kilometre doğalgaz hattı döşendiğini ve bu yıl sonuna kadar bu rakamın 200km ulaşmasının planlandığını söyledi.

Doğalgaz sayesinde daha temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşulacağını söyleyen Başkan Kara, "Doğalgaz, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de günlük hayatın bir vazgeçilmezi haline geldi. Şehrimizde şu anda 13 bin 815 evde doğalgaz bağlantısı bulunuyor.

Kentte, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması bizleri mutlu ediyor.

Doğal gaz dağıtım firmasının çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Kısa süre içerisinde bütün işyerleri ve konutlarda doğal gazın kullanılmasını bekliyoruz.

Kentimizde kesintisiz, ucuz ve çevre dostu enerji olan doğalgazın kullanımını önemsiyoruz.

Nüfusumuz ve sanayileşme arttıkça, temiz yakıt kullanımının önemi de artıyor. Doğal gaz kullanımının yaygınlaşması, sağlıklı bir kent yaşamı sürdürebilmek için önemli" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar