18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4985
EURO34.8355
ALTIN2488.5

DOĞAKA Doğrudan Faaliyet Destek Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞAKA Doğrudan Faaliyet Destek Programı
Abone ol
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibari ile başladı.
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibari ile başladı.

DOĞAKA Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada; “Doğrudan Faaliyet Desteği Programı (DFD), bölgede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların, stratejik araştırma, planlama ve fizibilite çalışmalarını desteklemeye odaklı bir program olup TR63 Bölgesinde yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlanmasına, rekabet gücünün geliştirilmesi açısından önemli fırsatlardan yararlanılmasına, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesine ve bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesine yönelik kritik ve stratejik öneme sahip en fazla 3 ay sürecek Analiz, Araştırma, Planlama ve Fizibilite çalışmalarına destek sağlamaktır.

Program Kamu Kurum ve Kuruluşları, Üniversiteler, Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşları (Odalar, Borsalar vb.), Sivil Toplum Kuruluşları (Vakıflar, Dernekler, Birlikler, Federasyonlar, Kooperatifler vb.), Organize Sanayi Bölgesi Müdürlükleri, Küçük Sanayi Siteleri, Teknoparklar, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Endüstri Bölgeleri, İş Geliştirme Merkezleri ile sayılan bu kurum ve kuruluşların kurduğu veya ortağı olduğu işletmelere yönelik hazırlanmış olup bu kuruluşlar başvuru yapabilecektir.

2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı için toplam 500.000 TL bütçe tahsis edilmiştir. Program kapsamında destek almaya hak kazanan projelere 25.000 TL ile 75.000 TL arası kaynak sağlanabilecektir. Programa son başvuru tarihi 24 Aralık 2015’tir.

Ayrıntılı bilgi için Ajans websitesi www.dogaka.gov.tr adresini inceleyebilirsiniz.” Bilgileri aktarıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar