29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Diriliş Buluşmaları 11 Aralık Cuma günü Adana’da düzenlenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diriliş Buluşmaları 11 Aralık Cuma günü Adana’da düzenlenecek
Abone ol
11 Aralık Cuma günü akşam 18:30’da Adana Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesi bilgi veren İHH Osmaniye Başkanı Nadir Sarıcan, Diriliş Buluşmaları’nın üçüncüsünün Adana’da düzenleneceğini belirtti.
11 Aralık Cuma günü akşam 18:30’da  Adana Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesi bilgi veren İHH Osmaniye Başkanı Nadir Sarıcan, Diriliş Buluşmaları’nın üçüncüsünün Adana’da düzenleneceğini belirtti.

Tüm Osmaniyelilerin konferanslarına davetli olduğunu belirten Sarıcan, Batı menşeli  “islamafobi” algısının tüm İslam coğrafyasında oluşturulmak istendiğini kaydetti. Sarıcan, “Müslümanların birbirlerini yıkıp kırdığı kesip doğradığı algısı oluşturulurken biz tüm farklılıklarımızla rağmen Allah bizi kardeş ilan etmiştir. Resulullah bizi birbirimize emanet etmiş düşüncesiyle hareket ediyoruz.

Tüm farklılıklarımıza biz kardeşiz. Farklı düşüncelerimize rağmen aynı okyanusa ulaşacak olan nehirleriz. Bütün Müslümanları seviyoruz. Bütün Müslüman kardeşlerimizle beraberiz. Yeniden bir Diriliş ruhu verecek programlar yapmayı hedefledik” diye konuştu. Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu değerli alimleri Diriliş Buluşmaları’nda bir araya getireceklerini aktaran Sarıcan, “Dışarıdakiler bizim bir ve beraber olduğumuzu görsünler ve biz ne yaparsak yapalım bunların elinde Kur’an ve Sünnet var. Onlara sarıldıkları müddetçe Müslümanlar birbirinden kopamayacaktır” ifadelerini kullandı.

Sarıcan, Diriliş Buluşmaları programına konuşmacı olarak İhsan Şenocak, Nureddin Yıldız, Metin Balkanlıoğlu, Ebubekir Sifil, ve Muhammet Emin Yıldırım’ın katılacağını belirterek İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ında ev sahibi olarak programda hitap edeceğini kaydetti.

Sarıcan; Programa katılmak isteyenleri ücretsiz olarak konferansa götüreceklerini katılmak isteyenlerin Osmaniye İHH Derneğinin 0328 400 00 99 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırılması gerektiğini 11 Aralık Cuma günü saat 15:30 da Cumhuriyet Meydanından araç kaldıracaklarını ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar