24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5249
EURO34.8099
ALTIN2422.1

Devlet Hastanesi’nde Kemoterapi uygulaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devlet Hastanesi’nde Kemoterapi uygulaması
Abone ol
Osmaniye Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara kemoterapi uygulamasına başlanıldı.
Osmaniye Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara kemoterapi uygulamasına başlanıldı.

Osmaniye’de kanser hastaları kanszer tedavi planlarının hazırlanması, tedavi protokollerine uygun hizmet almaları, muayene ve kontrol için başka şehirlerdeki sağlık merkezlerine gitmek zorunda kalıyorlardı.

Osmaniye Devlet Hastanesi bünyesinde 1 Kasım 2015 tarihinde açılan Ayaktan Kemoterapi Hizmet Birimi ile başka illere kemoterapi almak amacıyla gitmelerin önüne geçildi.

Bu tarihten bu yana hastaları  evlerinden kalkıp çok kısa bir sürede tedavi planlarına uygun olarak Osmaniye Devlet Hastanesine ait olan Ek bina (Eski Kadın Doğum Çocuk Hastanesi) içerisindeki Tedavi merkezindeki Kemoterapi alabildikleri belirtildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi bünyesinde 1 Kasım 2015 tarihinden beri  hizmet veren Ayaktan Kemoterapi Ünitesinde yeniliklerin devam ettiği kaydedildi.

Ayaktan Kemoterapi Ünitesine Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doktor  Ali Alkan’ın göreve başlamasıyla bir çok başarılı uygulama başlatıldığı bildirildi.

Hastane merkezinde hekim gelmesinin ardından hastaların tedavi planlarını muayene ve kontrollerini sağlık tesisinde yapıldığı ve gün geçtikçe daha çok vatandaşa hizmet sunulmakta olduğu bildirildi.

Devlet Hastanesi yetkilileri uygulamayla ilgili olarak; “Merkezimizdeki Teşhis, tedavi ve tedavi verdiği bu hizmetlere bir yenisini eklemiştir. Artık Osmaniye Devlet Hastanesinde ana binasında yataklı servislerinde farklı hastalıkları için tedavi altında yatarak hizmet alan Kanser hastalarımızın kemoterapileri yattıkları servislerde eğitim ve donanımlı personellerimiz tarafından Uzman Doktorumuz kontrolünde Kemoterapi uygulaması yapılmaktadır.

Servislerde yatarak tedavi gören hastalarımızın kemoterapi uygulamalarında aksaklıklara meydan verilmemektedir.

Tüm halkımıza hayırlı olmasının diler, başarılı doktormuz Ali Alkan Bey ve hemşirelerimize teşekkür ederiz.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar