19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5863
EURO34.8241
ALTIN2507.4

Devlet Bahçeli’den Şehit Aileleri Derneğine Büyük Sürpriz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devlet Bahçeli’den Şehit Aileleri Derneğine Büyük Sürpriz!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne minibüs bağışladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne minibüs bağışladı.

MHP lideri Bahçeli tarafından gönderilen minibüs, derneğin Esenevler Mahallesi'ndeki merkezinde düzenlenen törenle Osmaniyeli Şehit aileleri, gazi ve yakınlarının hizmetine sunuldu.

Şube Başkanı Durmuş Öksüz, törende yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye dernek üyeleri adına teşekkür ederek, derneğin faaliyet gösterdiği mevcut arazisinin de yine Bahçeli tarafından bağışlandığını söyledi.

2006 yılında Osmaniye'de derneği kurduklarını belirten Durmuş Öksüz, "O yıldan bugüne kadar hizmet etmekteyiz ancak bizim en büyük sıkıntımız yerimizin olmayışıydı. Küçük bir odada hizmet veriyorduk, daha sonra Ziraat Odası'nın tahsis ettiği bir yerde hizmet verdik ancak orası da ikinci katta olduğu için üyelerimizin çıkıp inmesi zor oluyordu. Sayın Devlet Bahçeli şu anki yerimizin şahsi arsasını bizim derneğe bağışladı ve Belediye Başkanımız Kadir Kara'da binamızı yaptırdı ve 2011 yılında 18 Mart Şehitler gününde açılışını gerçekleştirdik. Bizim diğer bir sıkıntımızda aracımızın olmamasıydı.



Şehit ailelerimizi ziyaretlerinde, şehit cenazelerimize giderken aracımız olmamasından dolayı büyük sıkıntılar çekmekteydik. Bu aracımızı da yine seçim çalışmalarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli derneğimize ziyarete geldi. Bize 'Başkanım her hangi bir eksiğimiz var mı' diye sorduğunda bende sayın genel başkanım bize bir minibüs eksiğimiz olduğunu söyledim. Geçtiğimiz günlerde beni MHP genel merkezinden aradılar ve minibüs aldıklarını söylediler. Ankara'ya giderek 2012 Model Sayın Devlet Bahçeli tarafından şahıs olarak galeriden alınarak derneğimize hibe edildi. Bizim herhangi bir masrafımız olmadı her şeyi ile tam olarak bize teslim ederek yolcu ettiler. Buradan Sayın Devlet Bahçeli'ye tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Bağışlanan araç için kurban kesilmesinin ardından tören sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar