17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5218
EURO34.5962
ALTIN2493.8

Derece alan öğrenciler ödüllendirildi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derece alan öğrenciler ödüllendirildi!
Abone ol
Osmaniye’de “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek” konulu yarışmada derece alan öğrencilerin ödülleri dağıtıldı.

Osmaniye’de “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek” konulu yarışmada derece alan öğrencilerin ödülleri dağıtıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı  ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” Projesi kapsamında Osmaniye’de düzenlenen yarışmada, dereceye giren öğrencilerin ödülleri dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Düzenlenen bu yarışma ile çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini ve kötü alışkanlıkların olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunacaktır.

Yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmayı amaçlamak için bu tür yarışmalar yapıldığını belirterek, öğrencilerimizin başarısında katkısı bulunan öğretmenlerimize, ailesine, emeği geçenlere ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür ediyorum”dedi.

Yarışma neticesinde, Görsel Eser Kategorisi dalında; İlkokullar arasında Yedi Ocak İlkokulu öğrencisi Alper Öztürk, Ortaokullar arasında Atatürk Ortaokulu öğrencisi Nehir Nisa Demirdelen ve Lise öğrencileri arasında Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sibel Güneş BİRİNCİ oldu.

Edebi Eser Kategorisinde; İlkokullar arasında İstiklal İlkokulu öğrencisi Beyzanur Günaslan, Ortaokullar arasında Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Enes Aydoğan, Liseler arasında Hasan Aybaba Anadolu Lisesi öğrencisi Dilara Kahraman BİRİNCİ oldu.

Derece alan öğrencileri de kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü  Aydın Albak başarılarının devamını dileyerek, öğretmen ve öğrenci velilerinin katılımıyla derece alan öğrencilere ödüllerini takdim etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar