25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5791
EURO34.974
ALTIN2422.5

Demir’den Teşekkür, Söylemez’e Ödül…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir’den Teşekkür, Söylemez’e Ödül…
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği iki ayrı toplantıyı aynı anda gerçekleştirdi.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği iki ayrı toplantıyı aynı anda gerçekleştirdi.

OŞYAD üyelerinden Ahmet Demir Spring kafe’de, dernek üyelerine teşekkür etmek amacı ile bir toplantı düzenledi.

Ahmet Demir, ilk şiir kitabı “78’li Sevdası”nın imza gününde ve sonrasında OŞYAD Yönetimi ve üyeleri ile birlikte kitap severlerin gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini bildirmek amacı ile bir toplantı düzenledi.

İlk kitabının yayınlanmasının ardından ulusal yayın yapan Fox televizyon kanalında İsmail Küçükkaya’nın sunumu ile sabah haberlerinde kitabından sözedilmesinde OŞYAD’ın önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Demir yaptığı konuşmasına; “merhaba kıymetli OŞYAD üyesi arkadaşlarım, değerli dostlarım”diyerek başladı.


Ahmet Demir dernek üyesi arkadaşları ile bir araya geldiği toplantıda;
“Oşyad üyeliğime ve şiir kitabıma kadar uzanan  kültür sanat çalışmalarımda Sizlerden aldığım moralle bu günlere geldim. “doğru olmak” isimli şiirimle ekmek ödüllü şiir yarışmasıyla  başlayıp bugün yüzlerce şiiri olan  ve şiir kitabı hazırlayıp yayınlayacak kadar birikim yapan biri olmama vesile olan  Dernek Başkanımıza  ve bana pozitif enerji veren tüm Oşyad ailesine  teşekkür ederim.

Sizlerle birlikte şu an çok farklı bir aile oluşturduk, çok farklı bir topluluğa dönüştük gelecekte bu kollektif çalışmalarımız meyvelerini vermeye  başlayacağına inanıyoruz. Bugün vatandaş Ahmet, yarın  ismi meçhul arkadaşımız aramıza katılabilir. Dün bir şiirle yarışmalara katılırken bugün kitap çıkartıyoruz.Yarın dünkü çocuklar olarak  neler yaparız ? Bugünden  yarını tahmin bile edemeyiz artık. Bugün burada  özel günümüzde katılımızdan dolayı sizlere tekrar  teşekkür eder, Saygılar sunarım.”diye konuştu.

SÖYLEMEZ’İN ÖDÜLÜ TESLİM EDİLDİ

OŞYAD tarafından düzenlenmekte olan ve 29 Nisan 2016 tarihinde 19.’ncusu gerçekleştirilen “Ekmek Ödüllü Şiir yarışması”nda “Yaşar Kemal Anısına” ödül kazanan, ancak Hastanede tedavi altında olması nedeniyle ödül törenine gelemeyen Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşamını sürdüren Mustafa Söylemez’e de ödülü verildi.

Söylemez’in plaketi Dernek Başkanı Mustafa Bardak, diğer ödülleri ise dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından sunuldu.

Mustafa Söylemez, aldığı ödülün en büyük değerinin Yaşar Kemal gibi usta bir yazarın adını taşımasından onur duyduğunu belirterek, Ekmek Ödüllü Şiir Yarışmasının düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, başarılar diledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar