29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Dedektif gibi Çalınan Kamyonunu Arıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dedektif gibi Çalınan Kamyonunu Arıyor
Abone ol
Osmaniye'de kamyonu çalınan Kadir Bozkurt, izini sürdüğü aracının Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne götürüldüğünü öne sürerek, yetkililerden yardım istedi.
Osmaniye'de kamyonu çalınan Kadir Bozkurt, izini sürdüğü aracının Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne götürüldüğünü öne sürerek, yetkililerden yardım istedi.

Nakliyeci Kadir Bozkurt, 18 Mart'ta Adnan Menderes Bulvarı Ticaret Meslek Lisesi yakınlarındaki işyerine geldiğinde, park halinde olan 80 AF 487 plakalı kamyonun yerinde olmadığını fark etti.

Bozkurt'un ihbarı üzerine polis, incelediği Mobese kamera kayıtlarından, kamyonun çalındığını ve aynı gün saat 02.57'de Kadirli turnikelerinden E-90 Otoyolu'na girdiğini tespit etti. Ancak, kamyon tüm çalışmalara rağmen bulunamadı.

Bunun üzerin Kadir Bozkurt, kamyonunu bulabilmek için dedektif gibi hırsızların izini sürdü. Otoyol üzerindeki akaryakıt istasyonlarının güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Bozkurt, kamyonun Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne götürüldüğünü belirledi. Kızıltepe'ye giden Bozkurt, burada da yaptığı çalışmada kamyonunun ilçede olduğunu tespit etti. Topladığı görüntülerle birlikte Osmaniye ve Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı ile kolluk kuvvetlerine başvurduğunu belirten Bozkurt, şunları söyledi:

"Suriye sınırındaki köylere gittik ve okul ve petrol kameralarına baktık, o tarafa geçmediğini öğrendik. En son Zorova Köyü'ndeki görüntülerinden başka bir görüntü elde edemedik. Bu işi yapanların büyük bir şebeke olduğunu ve kimisi Suriye'deki çeşitli örgütlerin veya Kuzey Irak'a götürülebileceğini kimisi de parçalanıp satıldığını söylüyor. Bir ay oldu, hala sonuç alamadık. Bu konuda yetkililerin biraz daha duyarlı olmalarını temenni ediyoruz. Biz aracımızı buradan Mardin Kızıltepe'ye kadar kendi imkanlarımızla görüntülerine ulaştık ve daha ilerisine gidemedik. Yetkililerden yardım bekliyor ve aracımızın biran önce bulunmasını istiyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar