25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5259
EURO34.9911
ALTIN2424.6

Davut Çuhadar, Gümbür Gümbür Geliyor!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Davut Çuhadar, Gümbür Gümbür Geliyor!..
Abone ol
Osmaniye’deki su hırsızları da, onlara ‘kefil’ olanların da rüyaları kaçarken, iftira ve karalama kampanyası başlatanların yırtıkları lime lime dökülüyor!..

Osmaniye’deki su hırsızları da, onlara ‘kefil’ olanların da rüyaları kaçarken, iftira ve karalama kampanyası başlatanların yırtıkları lime lime dökülüyor!..


Yerel seçim takviminin belli olması ile birlikte, Osmaniye Başkanlığı için Aday Adayı ve Aday olanlar harıl harıl çalışmalarını sürdürüyorlar.


Ak Parti’nin henüz Adayı belli olmazken, siyasi kulislerden ve kamuoyundan gelen seslerin eski belediye başkanı Davut Çuhadar’ın Aday gösterileceği yönünde olduğu yüksek oranda tahmin ediliyor.


Eski Belediye Başkanlarından Davut Çuhadar’ın, görev yaptığı dönem içerisinde, “Kul hakkını yemediği ve yedirmediği” yönündeki başarılı çalışmalarından rahatsız olanların, ‘su hırsızlığı ile’ ceza alanların karalama ve yıpratma çalışmalarına başladıkları gözlemleniyor.


Davut Çuhadar’ın 2014 yerel seçimlerinde yeniden Osmaniye Belediye Başkanlığına Aday gösterilmesi yönündeki araştırmaların ve kamuoyu yoklamalarının yüksek olduğunun görülmesi üzerine, özellikle “haksız kazanç sağlayan, kul hakkı yiyen ve su hırsızlığı’ ile ceza alanların Davut Çuhadar için yıpratma ve karalama kampanyalarına başlamalarının Çuhadar’ın şansını daha da artırdığı söyleniyor.


Osmaniye’de Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, birinci kez su hırsızlığından yakalanan birinin, bir belediye meclis üyesi tarafından “affedilmesi istenmesi olayı” ile, aynı Meclis üyesinin “Günahını da kabul edercesine” ceza yazılmaması yönündeki girişimlerinin ardından ikinci kez aynı kişinin ‘su hırsızlığı’ ile yakalanması, aradan geçen yıllar sonrasında ‘kin ve nefrete’ dönüşerek karalama kampanyası ile Davut Çuhadar’ın karşısına çıktığı söyleniyor.


Osmaniye belediye Başkanlığına Çuhadar’ın Aday gösterilmemesi için karalama kampanyası başlatanların, kendi yırtıklarına, “kul hakkı yemelerine’ bakmaları gerektiği söylenirken, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin en güçlü adayının Davut Çuhadar olduğu yönündeki araştırmalar her geçen gün yoğunluk kazanıyor.


Osmaniye halkı, “hırsızlarla mücadele edenden yana olacaktır” Osmaniye halkı kul hakkını yiyen, “hırsızlardan yana olmayacaktır!” Davut Çuhadar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, hırsızlarla ve kul hakkını yiyenlerle mücadele etmesinin ödülünü mutlaka alacaktır.


Hırsızlık yapanların, hırsızlarla mücadele edenlere karşı konuşma haklarının ne zaman olduğunu kamuoyu ile paylaşıyoruz.


İlyas KÖR


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar