19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3416
EURO35.1094
ALTIN2239.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Şubat’ta Osmaniye’ye geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Şubat’ta Osmaniye’ye geliyor
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 24 Şubat’ta yapılacak AK Parti Osmaniye 6. Olağan İl Kongresi’ne katılacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 24 Şubat’ta yapılacak AK PartiOsmaniye 6. Olağan İl Kongresi’ne katılacağı açıklandı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, İl Binasında düzenlediği basın toplantısında kongre ile ilgili bilgiler verdi.

İl Başkanı Av. Hamza Tor yaptığı konuşmada; 2019 seçimlerinde partisinin Osmaniye ve Türkiye'de yine birinci parti olarak çıkacağından hiş şüphesinin olmadığını ifade ederek "Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Son olarak AK Parti Osmaniye Kadın Kolları kongremizi yaptık. Halkımızın yoğun katılımı ve teveccühü bizi ziyadesi ile memnun etti. Çalışmalarından memnuniyet duyduğumuz Meryem İci başkanım ile yola devam ediyoruz.



Kadın Kolları Kongresi’ne katılmak ve bir takım incelemelerde bulunmak için Osmaniye'de bulunan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci de bizleri şereflendirdi. Çeşitli incelemelerde bulundu. Çelik sektörünün bölgemizde geliştirilmesi ile ilgili bir dizi görüşme de yapan sayın bakanımız, bölgede gelecek dönem istihdamın daha da artacağı müjdesini verdi. Bu haberler bölgemiz ve partimiz adına sevindirici gelişmelerdir" dedi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 1453 GÜN SONRA OSMANİYE'DE
Konuşmasında kongre sürecine de değinen İl Başkanı Hamza Tor, 24 Şubat 2018’de kongrenin gerçekleşeceğini söyleyerek "Ülkemiz çok yoğun bir süreçten geçiyor. Bir yandan sınırımızda devam eden iç savaş, diğer yandan kahraman Mehmetçiğimizin, Afrin'de terör örgütleri ile mücadelesi. Bunlar kolay şeyler değil. Zaman, birlik zamanıdır. Omuz omuza verme zamanıdır. İşte bu süre içinde altıncısını gerçekleştireceğimiz AK Parti Osmaniye İl Kongremize, partimizin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da katılarak bizleri şereflendirecektir.



Cumhurbaşkanımız 24 Şubat 2018 Günü Saat 15.00'da Tosyalı Arena'da gerçekleşecek kongrenin ardından, aynı yerde yapılacak olan açık hava toplantısı ile de Osmaniyelere hitap edecektir. Osmaniyeli hemşehrilerimizi de bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın son gelişinden bu yana geçen sürenin 1453 gün olması da tarihin bize ayrı bir sürprizi oldu" diye konuştu.

AK PARTİ HAMZA TOR İLE DEVAM
Bir gazetecinin ‘il başkanı kim olacak’ sorusuna ise İl Başkanlığı görevinin teyammüllere göre kendisine verildiğini belirten AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor "Biz de görev alınmaz, verilir. Partimizin önümüzdeki süreçte kongreye hazırlanmamız gerektiği şeklindeki talimatın İl Başkanlığı konusunda tensip ve takdirin bizden yana olduğu tebliğ edildi" şeklinde cevaplandırdı.

Karşılıklı soru ve cevaplarla devam eden toplantıya basın mensuplarının yanı sıra AK Parti Osmaniye İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı, Teşkilat Başkanı, İlçe Başkanları, Osmaniye Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı da katıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar