25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5694
EURO34.915
ALTIN2427.4

“Cumhur İttifakı Yerli ve Milli Bir Duruştur”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Cumhur İttifakı Yerli ve Milli Bir Duruştur”
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) OsmaniyeMilletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek “Hemşehrisi olmaktan onur ve gurur duyduğumuz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin memleketinde Milli Şuur ve Milli Feraset, ülkemizde son yıllarda yaşanan süreci görüyor ve Liderimizin aldığı inisiyatifin farkında olarak Cumhur İttifakı'nın ne anlama geldiğini iyi biliyor” dedi.

Ruhi Ersoy, Cumhur İttifakının yerli ve milli bir duruş olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı; 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası oluşan ve Yenikapı Ruhu adıyla ifade edilen Yerli ve Milli Duruş’un doğal bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakı, Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşası için yola çıkmış, şeffaf, bağımsız, kirli hesaplardan uzak, hasbi duygularla kurulmuştur” ifadelerini kullandı.

“Cumhur İttifakı'nın mimarı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ‘Önce Ülkem ve Milletim’ anlayışı, hemşehrileri ve aziz Türk Milleti tarafından takdirle karşılanmaktadır” diye konuşan Ersoy, Cumhur İttifakı’nı vatandaşların Yenikapı’da kurduğunu belirterek “Vatandaş Yenikapı’da bu görevi bize tevdi etti. Vatan bilinci ile olaya yaklaşmamız gerekir. Bu yalnızca sıradan bir seçim değil, devletimizin bekasını ilgilendiren bir konudur” dedi.

Vatandaşlarla bire bir görüştüklerini, mahalle ve köy toplantılarına katıldıklarını ifade eden MHP Milletvekili Ruhi Ersoy ‘Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; Türkiye'yi hedef alan saldırılar karşısında parti çıkarları ve günlük siyaset hesapları yapmaksızın ortak bir duruş ortaya koymaya ve Türkiye'yi zayıflatarak uluslararası operasyonlara açık hale getirmeye yönelik her türlü faaliyetin karşısında yer almaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Ruhi Ersoy konuşmasının devamında Seçmenin ülkenin çimentosu olan MHP’yi sandıkta desteklemesi gerektiğini belirterek “Cumhur İttifakı, sadece bir seçim ittifakı değildir. Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı girişimler karşısında milli, ahlaki duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar