23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5767
EURO34.9159
ALTIN2439.5

Çuhadar’dan Kara’ya Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çuhadar’dan Kara’ya Ziyaret
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Eski Başkanı Davut Çuhadar, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı yeni belediye hizmet binasındaki başkanlık odasında ziyaret etti.
Osmaniye Belediyesi Eski Başkanı Davut Çuhadar, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı yeni belediye hizmet binasındaki başkanlık odasında ziyaret etti.

Osmaniye’ye yeni belediye hizmet binası ile güzel bir eser kazandırıldığını ifade eden Davut Çuhadar, hayırlı uğurlu olsun temennilerini dile getirdi.

İkinci dönem belediye başkalığı yapmak Osmaniye’de herkese nasip olmadığını ifade eden Belediye Eski Başkanı Davut Çuhadar, Osmaniye’de yaşayan herkesi Osmaniye’ ye sahip çıkmasını diliyorum diyerek ziyarette şunları ifade etti: “Kadir başkanla ortaokul yıllarından beri 40 yılı aşkın arkadaşlığımız vardır. Belediyede de mesai arkadaşlığımız olmuştur.  Osmaniye ye güzel bir eser kazandırıldı. Hayırlı uğurlu olsun. Bu binalar Osmaniye’nin. Osmaniye’ye güzel bir eser kazandırıldı. Ben eserlerinin devamını diliyorum. Osmaniye büyük bir şehir. Büyük şehir statüsüne girecek bir duruma geldi. 

Önemli bir şehir.  Problemleri olan bir şehir. Ama bu sorunlar çözümsüz değil. Türkiye nüfusunun 1980 den önce yüzde 78 i köylerde yüzde 22 si şehirlerde yaşardı. 2014 yılı sonu itibarıyla Türkiye nüfusunun artık yüzde 21 i köylerde yüzde 79 u şehirlerde yaşıyor. Bu demektir ki Türkiye nüfusun yüzde 79’u yer değiştirdi. Yani köyden şehre göçtü, bir memleketten başka bir memlekete göçtü. Osmaniye göçten fazlası ile nasibini alan bir şehir. 

Osmaniye’de yaşayan herkesi Osmaniye’ ye sahip çıkmasını diliyorum. Şehirde yaşamanın bir bedeli vardır. Birde kuralı vardır. Halkımız şehirde yaşamak istiyorsa bu bedele riayet etmelidir. Kamu görevlileri, valiler, belediye başkanları halka hizmet için vardır. Kadir bey de tecrübeli bir isim. Ömrünü belediye de geçirmiş bir arkadaşımız. Osmaniye’nin problemlerini biliyor. Ben kendinse başarılar diliyorum”

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise 2009 yılında görevi devraldığı Davut Çuhadar’ın ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “ Görevi devir aldığım çok saygıdeğer başkanım Davut Çuhadar beye nazik ziyareti sebebiyle teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum.  Bizimle ilgili vermiş olduğu ifadelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Osmaniye’de görevi devraldığımız belediye başkanımız olarak önemli hizmetlere ve eserlere imza attı Osmaniye’nin il olması yolundaki bu eserlerde büyük katkısı bulunmaktadır. Kendisisin de ifade ettiği gibi derin dostluğumuzun yanı sıra mesai arkadaşlığını Cenab-ı Mevla’m nasip etti. Buda bizim için ayrı bir kıvançtır. Ben bugün yeni hizmet binasında nazik, anlamlı zarif ziyaretinden dolayı kendisine şahsım ve Osmaniye belediyesinin bütün çalışanları adına ve Osmaniyeli hemşerilerim adına teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar