29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0219
ALTIN2325.9

Çuhadar, 04.04.2014, saat: 14.00’ü işaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çuhadar, 04.04.2014, saat: 14.00’ü işaret etti
Abone ol
Osmaniye eski Belediye başkanlarından Davut Çuhadar, Ak Parti’den yeniden Belediye başkan Aday Adayı olarak başvurusunu yaptıktan sonra düzenlediği basın toplantısında, 2004 yılındaki gibi bir toplantıyı tercih ettiğini söyledi.
Osmaniye eski Belediye başkanlarından Davut Çuhadar, Ak Parti’den yeniden Belediye başkan Aday Adayı olarak başvurusunu yaptıktan sonra düzenlediği basın toplantısında, 2004 yılındaki gibi bir toplantıyı tercih ettiğini söyledi.


Ak Parti Osmaniye belediye başkan Aday Adayı Davut Çuhadar, bir pastanede basın toplantısı düzenledi. Ak parti Kadın kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, ile Ak Parti eski Merkez İlçe Başkanı Yavuz Korkmaz’ın katıldığı toplantıda basın mensuplarının ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Çuhadar, Ak Parti İl, merkez ilçe ve Gençlik kolları Başkanlarını da davet ettiği toplantıya, Başkanların daha önceden aynı saatte bir başka programları olması nedeniyle katılamadıklarını bildirdi.





2004 yılında ilk toplantısını yaptığı aynı yerde yıllar sonra yeniden Belediye Başkan Aday Adaylığı toplantısı yaptığını belirten Çuhadar, kendisinin Osmaniye’nin eski gazetecilerinden olduğunu belirterek, konuşmasına “kıymetli meslektaşlarım”diyerek başladı.


Çuhadar toplantıda yaptığı konuşmasında; “Bu toplantımızın amacı; Ak Partinin Belediye Başkan Aday Adayı olarak, sizlerin ve Osmaniye Halkının tümünün hayatlarını doğrudan veya dolaylı olarak etkileyecek projelerin neler olması gerektiğini sizlerle tartışmak, paylaşmak, bu hususta sizlerinde fikrini almaktır. Bu toplantıyı tertip etmeden önce, birçoğunuzu bizzat ziyaret ederek fikirlerinizi aldım.
 

Şimdi ise ortak aklı çalıştırarak bir beyin jimnastiği yapmak- yaptırmak istiyorum.


Bu seçim için kullanacağım temel sloganım; “ÇOK ÇALIŞTIM. YEMEDİM YEDİRMEDİM” dir.


Belediye başkanlığı yaptığımız dönemde Osmaniye’ye 250 trilyonluk parasız-pulsuz yatırım yaptık. Yeni Otogar’ın arsasını ODTÜ heyetinin incelemesi sonucu oradaki arsa üzerine yaptık.
Osmaniye’nin trafiğini rahatlatacak projelerimiz vardı. Şu anda kentin trafiği kilitlenmiş durumdadır.  Battı-çıktı geçitlerin maliyeti yüksek değil.

Osmaniye’de 3 yere battı-çıktı geçitler yapılmalıdır. Bunu karayollarına da yaptırabiliriz.


  İzleyeceğim yol; 'O FARKLI BİRİ, BELEDİYECİLİĞİ BİLİYOR' imajını oluşturmak kaldığımız yerden hizmete devam edeceğimiz mesajını vermektir.
 Allah nasip ederse sizlerinde desteğiyle, hedefim; 04.04.2014 tarihinde, saat: 14.00’de Osmaniye Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmaktır.
 Belediye Başkanı olursam projelerimizin gerçekleştirilme yöntemi, belediye kasasından para çıkarmadan, KAMU- BELEDİYE- ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİDİR.

Bunun örneklerini daha öncede gerçekleştirdik zaten.


7 ana başlık altında topladığım 80 projem var. Şimdi sizlerin de teklif edeceği projeleri bu 7 ana başlığa dahil edeceğim. Kopya çekilmesin diye bunları burada açıklamayacağım. Çünkü 2 yerde kopya çekmeye çalıştılar. Bunlar, Bayrak Kavşağı ve Rahime Hatun meydanıdır. Sizlerin 15- 20 trilyonu buraya gömüldü. Kanâtimce halkın trilyonları çarcur edildi.


Biz ise halkın, iş adamlarının kaynaklarını harekete geçirerek belediye kasasından para harcamaksızın yatırımları gerçekleştireceğiz. Biz yerini göstereceğiz. Yatırımcı yatırımını yapacak, parasını kazanacak. Hem Osmaniye kalkınacak, hem de Osmaniyeli’ler iş, aş, eş sahibi olacak inşallah. Topyekün kalkınma gerçekleştirilecek. Geçmişte bizim aldığımız önlemler sayesinde Osmaniye de inşaat sektörü canlandı. Bir çok farklı alanlarda iş sahaları açıldı, şehrin ekonomisine para girdi. İşsizlik çok azaldı. Bundan sonra bu çalışmaları çok daha profesyonelce yapacak Osmaniye yi az gelişmişlik çemberinden kurtaracağız.


Bu projeleri aday gösterilirsem açıklayacağım. 5 yıl önce giderken Osmaniye' yi şantiye halinde bırakmıştım. Belediye Başkanlığı inşallah tekrar nasip olursa işe başladığım gün Osmaniye’yi yine şantiyeye çevireceğim. Şunu biliyorum ve duyuyorum ki; Sevgili personelim, belediyeci arkadaşlarım hatta emekli belediyeciler torpilin, adam kayırmanın olmadığı, hizmet etmenin zevkini yaşadıkları o günleri özlüyorlar. Tekrar yaşamak istiyorlar. Onlar beni özledi, ben de onları özledim.”dedi.


Ak Parti Osmaniye Belediye eski başkanı ve Belediye başkan Aday Adayı Davut Çuhadar, konuşmasının bir bölümünde farklı bir değerlendirme yaptı. Çuhadar konuşmasının bu bölümünde; “Dün Kadir Kara’nın yanında olmadım, bugün de değilim, yarın da olmayacağım. Siyasete başladığım yerde bitiririm. Kadir Kara kendi yolunda, ben kendi yolumdayım”bunun da ayrıca bilinmesini isterim.”sözleriyle konuşmasını tamamladı.


İlyas KÖR- Mustafa BARDAK



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar