24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5683
EURO34.9203
ALTIN2436.2

ÇSGB Bürokratları Osmaniye’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇSGB Bürokratları Osmaniye’de
Abone ol
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları bir dizi ziyaret için yarın (Cuma) Osmaniye’de olacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları bir dizi ziyaret için yarın (Cuma) Osmaniye’de olacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Saadettin Akyıl Başkanlığında bakanlık bürokratları, Bakan  Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında yarın Osmaniye’ye ziyarette bulunacak.

Osmaniye ziyareti sırasında işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelineceği bildirildi.

Ayrıca; sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlarla da ziyaret sırasında görüşmeler yapılacak.

Ziyaret kapsamında gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacak.

Özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacak.

Ziyaretler kapsamında evlere de konuk olunacağı belirtilirken, Osmaniye’de gerçekleşecek olan ziyaretlerin saatleri de açıklandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları; saat:09.00 ile 11.00 arasında SGK ile İŞKUR İl Müdürlüğü ziyaretleri ile programlarını başlatacak.

Saat:11.00’de SGK İl müdürlüğü binasında basın toplantısı yapılacak.

Saat:14.45’te Toplum yararına program ve işbaşı eğitim programı kapsamında işe yerleştirilen, açık işe yerleştirilen ve egeli işçilerden oluşan toplam işçi grubu ile birlikte yemek yenilecek.

Saat: 14.00’te Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret Borsası Başkan ve yardımcıları, işçi sendikalarının il yöneticileri Başkan ve yardımcılarının katılacağı toplantı gerçekleştirileceği kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar