25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5185
EURO34.9963
ALTIN2433.1

Coşkun’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Coşkun’dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının bugün başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, 2017-2018 eğitim öğretim yılının bugün başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun, Öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik olarak yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Değerli Öğretmenler, Anne-Babalar ve Sevgili Öğrenciler; Uzun bir tatilin arkasından 18.09.2017 Pazartesi günü bir eğitim-öğretim yılına daha, yeni umutlar ve yeni heyecanlarla, huzurlu bir başlangıç yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Eğitim öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığımı belirtmek isterim
Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık ve süreklilik isteyen bir süreçtir. Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren bu eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük bir önem taşımaktadır. 
Özünü eğitimin oluşturduğu “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın “ ilkesinden hareketle, bir ülke için yapılacak en önemli yatırım insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır.

Bizler de Osmaniye’mizde başarıyı ve kaliteyi kalıcı hale getirmek, her zaman her yerde ve her şartta daha iyiye ulaşmak, bilimsel ve teknik gelişmeleri özümseyip bunları eğitime uygulamak için çabalıyoruz. Sürekli değişen, değişim hızı katlanarak artan bir dünyada istiyoruz ki, bu ülkenin, bu milletin geleceği olarak gördüğümüz gençlerimiz, geleceğimizi teslim edeceğimiz nesiller, çok daha nitelikli, çok daha vasıflı olsun, hayata çok daha güçlü bir şekilde hazırlansın, çağımızın imkânlarından azami ölçüde istifade etsin, küresel rekabette öne geçebilsinler. Zira insanı biçimlendiren, ona vasıf kazandıran en hayati unsur eğitimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar