28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3302
EURO35.0914
ALTIN2298.0

Çocuk Şenlikleri Atiye Konseri İle Sona Erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuk Şenlikleri Atiye Konseri İle Sona Erdi
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliği yoğun katılım eşliğinde ve coşkuyla tamamlandı.

Osmaniye BelediyesiZorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliği yoğun katılım eşliğinde ve coşkuyla tamamlandı.

Yaklaşık 20 dalda düzenlenen yarışmalara yüzlerce çocuk katıldı.

Birbirinden eğlenceli ve öğretici yarışmalarda çocuklar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Şenlikler boyunca devam eden yarışmalarda renkli görüntüler kaydedildi.

Bir yandan yarışmalar devam ederken diğer yandan animasyon ekipleri de balon şov yaparak çocukları eğlendirdi.

Ayrıca Belediye tarafından ücretsiz olarak kurulan şişme oyun alanları ve 12D sinema şenlik boyunca hizmet verdi.

Osmaniye Belediyesi Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliği’ne Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte MHP Osmaniye İl Başkanı Melih Loş ve yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya ve yönetimi, Cevdetiye Belediye Başkanı İbrahim Gök, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN KADİR KARA, ‘BU GENÇLER BİZİMDİR VE GENÇLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ’
Şenlik tepesinde kurulan stantları ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet eden Osmaniye Belediye BaşkanıKadir Kara; “Benim kahramanım siz sevgili çocuklardır. Her zaman için sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliğinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Yıllar önce Zorkunda yaşayan değerli kanaat önderlerimiz başta Reşat Gürel ve arkadaşlarının başlatmış olduğu bu organizasyonun temel amacı gelecek nesilleri geleceğe kendi değerlerimizle yetiştirmekti.



Allah’a hamdolsun o gün başlayan şenliklerin bugün 25’incisini yapma şerefine nail olduk. Şenliklerin ilk kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen başta bu işin kurucuları ve bu konuda devam ettirmek üzere görev alan değerli belediye başkanlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuk şenliğini kısa bir süre yapamadık. Sebebi ise maalesef ülkemizin yaşamış olduğu acılardı.

Her geçen gün gelen şehit haberleri ülkemizi yasa boğuyor bizim yapmak istediğimiz şenliklere engel oluyordu. Bir yandan yüreğimiz acırken ve kanarken bir yandan bu vatanın topraklarında veya sınır ötesinde şehitlerimiz varken bizim şenlik yapabilmemiz doğru değildi. O nedenle bu şenlikleri yapmadık. Şehidimize şühedamıza olan saygımızdan ve vefamızdan dolayı yapmadık. Ama bugün Allah’a hamdolsun ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü ve çok büyük bir kararlılıkla terörün ve teröristlerin üstlerine gitmekte ve elhamdülillah çok büyük bir başarı elde etmektedir. Bu nedenle bizde yeniden ve tekrar diyerek Zorkun çocuk şenlikleri yapmaya başladık.

Bundan sonra da inşallah sizlerin desteğiyle ve Cenab-ı Allah’ın bizlere vermiş olduğu güçle yapmaya devam edeceğiz. Zorkun çocuk şenliklerinin bir anlamı daha var. Günümüzde çocuklarımız maalesef bir odaya kapanıp sanal bir dünyada sosyal yapıdan, sosyal ilişkilerden uzak bir şekilde etrafındaki çocukların yaşamından ve varlığından habersiz yaşamlarını sürdürmekte.



Neredeyse en önemli değerimiz olan Türkçemizi, özelliklerimizi, töremizi, gelenek ve göreneklerimizi unutmaktaydılar. Çocuk şenliklerini yapmaktaki amacımız, töremizi, gelenek ve göreneklerimizi bugünden yarına siz sevgili gençler vasıtasıyla eriştirmek, ulaştırmak ve onlara aktarmak istiyoruz. O yüzden de sonuna kadar kararlıyız. Dün ne dediysek bugünde o sözümüzün arkasındayız. Bu dağlar daima bizimdir bizim kalacaktır. Bu gençler bizimdir ve biz bu gençlerimize sahip çıkacağız. Bizlere her konuda destek veren değerli güvenlik güçlerimize de hepiniz adına şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.  

OSMANİYE BELEDİYESİ MEHTER TAKIMI MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ
Osmaniye Belediyesi Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı muhteşem bir konser verdi. Yaklaşık 1800 rakımlı zorkun yaylasında vatandaşlar mehteran konseriyle coştu. Yaklaşık 45 dakika süren konserde mehteran sahneden ayrılırken vatandaşlar uzun süre alkışladılar.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Osmaniye Belediyesi Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde çeşitli dallarda yapılan yarışmaların final müsabakaları Pazar günü yapıldı. Çocuklar tüm hünerlerini ve gayretlerini ortaya koyarak yarışmalarda kıyasıya bir mücadele sergilediler. Yarışmalar sonunda ödül töreni yapıldı. Dereceye giren genç yarışmacılar ödül olarak belirlenen madalya, hediye çekleri ve masal park bir günlük sınırsız eğlence kartlarını Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’dan  aldı.

ZORKUN ÇOCUK ŞENLİĞİ VEFA ÖDÜLÜ KENAN KARIK’A VERİLDİ
Osmaniye Zorkun Yaylası 25. Çocuk Şenliği’nde bu yıl ‘Zorkun Çocuk Şenliği Vefa Ödülü’  sporcu Kenan Karık’a verildi. Zorkun Çocuk Şenliğinin ilk yıllarından bu yana gönüllü olarak katılarak bu şenliğin vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Kenan Karık’a ödülünü Başkan Kadir Kara verdi.

ANADOLU ATEŞİ KÖRFEZ RÜZGARI HALK DANSLARI TOPLULUĞU GÖZ DOLDURDU



Osmaniye Belediyesi Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Anadolu Ateşi Körfez Rüzgarı Halk Dansları Topluluğu muhteşem bir gösteri sundu. Kafkas halk oyunları gösterisi ile atiye konseri öncesi coşku ikiye katlandı.

ZORKUN ÇOCUK ŞENLİKLER ATİYE KONSERİYLE SONA ERDİ
Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Zorkun Yaylası 25.Çocuk Şenlikleri Atiye konseri ile taçlandı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, sanatçı Atiye’ye çocuk şenliklerine katkı ve katılımlardan dolayı ve Osmaniye’de ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek plaket ve Karatepe kilimi hediye etti. Sanatçı Atiye, sevenlerimizle bizleri böylesi doğa harikası bir yerde buluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.



Daha sonra konser bütün coşkusuyla devam etti. Sahne performansı ve birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşları coşturdu. Şenlik tepesini dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan söyledikleri atiye şarkılarıyla doyasıya eğlendi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar