20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Cinemaximum CEO'su Dongwon Kwak Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cinemaximum CEO'su Dongwon Kwak Osmaniye'de
Abone ol
Sinema izleme kültürünü Türkiye’nin her iline yaymayı planlayan CGV Mars Entertainment Group, Anadolu ve Doğu ilerine yatırım yapmaya devam ediyor.

Sinema izleme kültürünü Türkiye’nin her iline yaymayı planlayan CGV Mars Entertainment Group, Anadolu ve Doğu ilerine yatırım yapmaya devam ediyor.

Son dönemde Türkiye’nin dört bir yanında açtığı sinemalar ve yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren CGV Mars Entertainment Group, CEO’su Dongwon Kwak, Osmaniye Cinemaximum’da bir toplantı düzenledi.

Toplantıya, Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Park 328 AVM Müdürü Mustafa Yalçın, Okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.



CGV Mars Entertainment Group CEO’su Dong Won Kwak yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

"2016 yılında Güney Koreli bir şirketin Türkiye’ye yaptığı en büyük yatırım olan 800 milyon dolarlık yatırım ile CGV Mars Entertainment Group’u bünyelerine kattıklarını belirti.



Dünya standartlarında sinema hizmetini Türkiye’nin Dört bir yanına götürme sözünü kendilerine verdiklerini belirten Kwak, 2 yıl gibi bir sürede önemli gelişmeler kaydederek Sinemaları ile, Türkiye’nin 38 ilinde faaliyet göstermeye başladık"

Kwak, Kendilerinin Herkesten farklı olarak, yalnızca büyükşehirlerde ve kar amacı ile büyümeye çalışmadıklarını, yatırımlarında rotalarını Anadolu ve Doğu illerine çevirdiklerini belirterek, geldikleri noktada yatırımlarının yüzde 48’inin Anadolu ve Doğu illerinde olmasından gurur duyduklarını söyledi.

Ayrıca Sinema sektöründe herkesi yakından tanıdığı Cinemaximumların yanı sıra CGV Mars dağıtım olarak Film dağıtım tarafında, CGV Mars Medya olarak perde kiralama alanında faaliyet gösterdiklerini belirtti.



Kwak, Sınırsız gelişim potansiyeline inandığımız ve uzun süre gözlemledikleri Türkiye pazarına giriş yapmış olmaktan, iki yıldır faaliyetlerini başarıyla sürdürmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Sinema alanında gerçekleştirdikleri bu önemli yatırımın Türkiye ile Kore arasındaki işbirliğinin yeni bir soluk getirmesinin yanı sıra, iki ülke arasındaki tarihsel dostluğu geliştirdiğine inandıklarını söyledi.

Kwak, Çocukluktan itibaren sinema kültürü oluşturulmasına katkı sağlamak istediklerini, Stratejik paydaşlarla yapacakları iş birliklerle toplumun her kesimine ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Sinema Çocukların Sosyalleşmesine, toplumla diyaloglarının güçlenmesine, hayal güçlerinin, düşünce dünyalarının ve sanatsal bakış açılarının gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

Bu noktada Osmaniyeli çocukların sonuna kadar yararlanarak sosyal ve kültürel gelişimleri için pozitif kazanımlar elde edeceklerini belirtti.

Toplantı CGV Mars Entertainment Group, CEO’su Dongwon Kwak’ın Konuşmasının ardından Ayla Filmi Gösterimi ile sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar