20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

CHP’nin yeni yönetimi Basın’la buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’nin yeni yönetimi Basın’la buluştu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Yönetimi, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Yönetimi, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Osmaniye merkezindeki bir kafeteryada düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına; CHP eski İl Başkanlarından Ali Uçar, İrfan Erdem, Kemal Tabak ile yeni İl başkanı Nedim Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Zafer Palavan, Kadın kolları Başkanı Dilek Güvenç, parti yöneticileri katıldı.

Sohbet havası içerisinde geçen kahvaltının ardından CHP Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü yaptığı konuşmasında; “ Basınımızla birlikte olmak ve daha sıcak bir iklimi yaratma için bir kahvaltı düzenledik.

Gazetelerimizin ve televizyonumuzun Osmaniye halkını aydınlatmaya yönelik duruş ve tavırlarınızı yakından biliyor, bu uğurda özverili çalışmalarınız CHP’nin tüm kadroları tarafından takdirle yad edilmektedir.

CHP’nin geleneksel duruşuna bakıldığında basının özgürlüğünü ve saygınlığını her zaman en üst seviyede korumaya özen gösterdiği herkes tarafından görülecektir.

CHP olarak bir kuvvetler ayrılığı ilkesini sonuna kadar savunmuş, bu yaklaşımın hiçbir şekilde sulandırılması ve yozlaştırılmasını kabul etmemişizdir. Dördüncü kuvvet olarak ise her zaman basını görmüşüzdür. Kalemleri kırılmaya çalışılan kalemleri susturulmayan çalışan gazetecilerin yanında olmak CHP’nin değişmez geleneksel tavrıdır.

Türkiye’de demokrasi anlayışının sadece iktidarı seçme yöntemi olarak düşünüldüğünü ve öyle uygulanmak istendiği görüyoruz. Bu son derece yanlış bir yaklaşımdır. Demokrasi iş başına kimin geleceğini belirleme yöntemi olmaktan ibaret bir anlayışa indirgenemez.

Elbette demokrasinin temel koşulu iktidara kimin geleceğini belirleme yöntemidir.

Demokrasi bir yaşam tarzıdır, bir değerler bütünüdür, bir zihniyettir, bir anlayış tarzıdır, karşılıklı ilişkilerimizi değerlendirme biçimidir. Demokrasi bir çoğulcu dünya görüşünün yansımasıdır.”dedi.

Ünlü konuşmasını,  toplantıya katılanlara partililer ile basın mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederek tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar