19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5981
EURO34.8121
ALTIN2508.9

CHP’nin Kadın Adayı OGC’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’nin Kadın Adayı OGC’de
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkan Adayı emekli eğitimci Şehriban Elmas Durgun, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkan Adayı emekli eğitimci Şehriban Elmas Durgun, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi.

CHP’nin Kadın ilçe Başkan Adayı OGC’de basın mensupları ile buluşurken, Osmaniye Merkez ilçede 29 Kasım tarihinde yapılacak olan genel kurulda Başkan adayı olduğunu söyledi.

CHP Osmaniye Merkez İlçe Başkan Adayı Şehriban Elmas Durgun OGC’de yaptığı konuşmasında; “Bu güne kadar partimizin Kadın kollarında bir nefer olarak yer aldım ve partimin başarısı için gece gündüz demeden çalıştım. Partimizde bazı değişikliklerin yapılması gerektiğine inanıyorum. Ben, ‘Kral çıplak’ demek için aday oldum. Ayrıca seçildiğim takdirde partimiz ile basının ilişkilerini daha geliştireceğiz. Çünkü basın, kamuoyunu bilgilendirmede, partimizin yapacağı ve hayata geçireceği projelerini aktarmada çok önemlidir. Biz bu konuya daha ağırlık vereceğiz. Bu ziyaretimin de bunun ilk örneği olduğunu söyleyebilirim. Osmaniye’de işimizin zor olduğunun bilincindeyim.Biz önce çalışmaları tüm zamana yayacağız. Halkımızın içinde daha çok olmamız gerektiğine inanıyorum. Halkımızın sorunlarından, halkımızın içinden uzak olamayız. Ben bunları yıkmak için aday oldum. Bu arada diğer ilçe yönetim kurulları ve İl Yönetim Kurulu ile de ilişkilerimizi sürekli açık tutacağız. Parti içi tartışmaları kişisel bazdan çıkarıp, fikir düzeyine taşımaya çalışacağız. Enerjimizi iç sürtüşmelerde tüketmeyeceğiz. Seçim sonuçlarını doğru değerlendireceğiz. Ne halkımızı, ne de adaylarımızı suçlamayacağız. Neyi eksik yaptık, neyi yapamadıklarımızı tespit edip, sonraki seçimde bunları gidermek için çalışacağız. Parti binamızı yeniden düzenleyeceğiz ve sürekli açık tutacağız. Tüm üyelerimiz ile haberleşmeye özen göstereceğiz. Üyelerimiz ile dayanışmayı artırmak için çabalayacağız”dedi.

OGC Başkanı Gökhan Erkmen, siyasette  bayanların da yer almasından yana olduklarını belirterek; “Bugün bir bayan başkan adayını ağırlamaktan memnun olduk. Parti içi demokrasinin en iyi şekilde yaşandığı tek partinin CHP olduğunu söyleyebilirim. Ancak CHP’nin siyasetinde bazı değişiklikler yapması gerektiği kanaatindeyim. Ben başkanlık yarışında başarılar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar