25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4835
EURO34.982
ALTIN2435.8

CHP İl örgütü Gündemi değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP İl örgütü Gündemi değerlendirdi
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl binasında gerçekleşen toplantıda gündemdeki son gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yapıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl binasında gerçekleşen toplantıda gündemdeki son gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yapıldı.

CHP Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü’nün açış konuşmasının ardından, Partinin Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mertsu Kılıç gündeme ilişkin basın açıklamasını okudu.

CHP Osmaniye İl Başkanlığı tarafından hazırlanan basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

“25 Ağustos 2016 tarihinde Genel başkanımız sayın Kemal kılıçdaroğlu’na karşı suikast girişiminde bulunulmuştur. Bu tarih, 15 Temmuz kalkışmasından sonra Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine karşı yapılan yeni bir kalkışma hareketi olarak yerini alacaktır.



Cumhuriyet halk partisi, türkiye7nin demokrasi yolunda kalması ve bu yolda ilerlemesinin en büyük teminatıdır. Bu durumun farkında olan terör örgütlerinin bu şekildeki eylemleri, hiçbir şekilde bizleri korkutamayacaktır. Tehtidler ve kadar büyük olursa olsun; Cumhuriyet Halk partisi bu tehditlere fırsat vermeyeceği gibi, Türkiye’yi tam demokrasi seviyesine çıkarana kadar büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’in izinde, mücadelesini sürdürmeye de devam edecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı tavrımız açık ve nettir. Teröre karşı dik durmak. Terör bizi asla yıldıramayacak ve yolumuzdan döndüremeyecektir.

Maalesef ülkemizin tamamına yayılan bir terör illeti ile karşı karşıyayız ve her gün ülkemizin dört bir yanında güzel insanlarımız şehit olmaktadır. Ülkemizin kuzeyinde Genel başkanımıza suikast girişiminde bulunulurken, Güneyinde düğün salonunda patlama olup siviller ölmekte, başka bir yerinde de Emniyet Müdürlüğüne saldırı düzenlenebilmektedir.

Fetö, İşid, Pkk, adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerine karşı mücadeleye Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazırız. Ancak ülkemizin maruz kaldığı bu denli kapsamlı terör illetine neden olanların, kimler olduklarının da farkında olduğumuzu belirtmeliyiz. Zamanı geldiğinde milletimizin bu kişilerden hesap soracağına hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır.

Ayrıca yarın tüm ülke genelinde gururla kutlayacak olduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı, emperyalizme karşı Ulusal Bağımsızlık mücadelemizin taçlandığı ve aynı zamanda vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi anma günüdür.

Bu vesileyle; Cizre Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırı sonrası hayatlarını kaybeden şehit hemşehrilerimiz Tayfun Doğan, Burak Mart ve Emre Budak ile Genel Başkanımıza yapılan suikast girişimi sırasında hayatını kaybeden bir diğer şehidimiz Fatih Çaybaşı’na ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Ülkemizin terör örgütlerinden kurtuluş mücadelesi verdiği bu yılda; Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızı, 30 Ağustos’ta halkımızla beraber alanlarda, her zamankinden daha güçlü bir şekilde ifade etme mecburiyetimiz bulunmaktadır.

Bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramımızı gururla kutlarken; laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah  arkadaşlarını saygı ile anıyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar