24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.546
EURO34.8366
ALTIN2428.3

CGC’li gazeteciler, Vali Coşkun’u ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC’li gazeteciler, Vali Coşkun’u ziyaret etti
Abone ol
Valiler Kararnamesi ile Osmaniye Valiliğine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyelerini makamında kabul etti.

Valiler Kararnamesi ile Osmaniye Valiliğine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyelerini makamında kabul etti.

Osmaniye'nin potansiyeli yüksek bir şehir olduğunu belirten Vali Coşkun, toplumun tüm kesimlerine önderlik yapacaklarını ve önlerini açacaklarını ifade etti.

Basının, kamu hizmetlerinin ve diğer hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılması noktasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Coşkun, “Özellikle benim sizlerden ricam zaten idare ile basın arasında güçlü bir dayanışma var. Şimdiye kadar öyle olmuş. İnşallah bundan sonra da aynı mihvalde ilişkileri götürmek istiyoruz. Özellikle Valilikle olsun, şahsımla ilgili olsun, kamu hizmetlerimizle olsun, kamu kurumlarımızla olsun bir haber alındığında, haberin teyit ettirilip kamuoyuna ulaştırılması noktasında bir hassasiyet olursa sevinirim. Çünkü haber çıktıktan sonra onun düzeltilmesi çok zor. Zaten şimdiye kadar arkadaşlarımızın aynı hassasiyeti gösterdiğini biliyorum. İnşallah o aynı hassasiyet devam eder. Çünkü nihayetinde vatandaşlarımıza sağlıklı, doğru bilgilerin ulaşması sizlerin eliyle oluyor. Bunun da yolu ilgili kesimlerle, kurumlarla bir işbirliği ve dayanışma içerisinde olursak bu daha sağlıklı bir şekilde olur” dedi.

Bizim amacımız buradaki hizmetlerin şeffaf bir şekilde götürülmesi ifadelerini kullanan Coşkun, “Şeffaflık olduğu zaman daha rahat bilgi akışı olur. Basınımızı mümkün mertebe bütün çalışmalarımızda görmek istiyoruz. O anlamda desteklerini bekliyoruz. İnşallah iyi olur. Kötü olacağını düşünmüyorum ben. Eğer sıkıntı kendi alanlarınızda olsun başka alanlarda olsun doğrudan bizi bilgilendirirseniz bizde elimizdeki imkan ve kaynaklar ölçüsünde onlara ulaşmaya çalışır gereğini yapmaya çalışırız. İnşallah iyi olur diye düşünüyorum ben” diye konuştu.
Yeni görevinde Vali Coşkun’a başarılar dileyen CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konfederasyon çalışmaları hakkında da bilgi veren Cihangir, “İllerde bulunan Gazeteciler Cemiyetleri zamanla birleşerek Türkiye’nin 7 farklı bölgesinde Federasyonlar kurduk. Daha sonra Federasyonlar olarak da birleşerek Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunu kurduk” dedi.

’25 BİN ÜYEMİZ VAR’

Cihangir, konfederasyon olarak hızlı büyüyen bir yapıları olduğunu söyledi. Anadolu basınının sesi olmaya çalıştıklarını aktaran Cihangir, “Bu çalışmalarımız sonucunda 94 cemiyet, 8 federasyondan oluşan konfederasyonumuzda üye sayımız 25 bini aştı. Zor durumda olan Anadolu Basınının sorunlarını silsile yoluyla önce Federasyona, daha sonra Konfederasyona son olarak da yetkili mercilere ulaştırmaya gayret ediyoruz. Konfederasyon olarak Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaptığımız toplantılarda hem bu sorunları hem de Basının genel sorunlarını konuşarak çözüme ulaştırma konusunda çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar