29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

CGC Karacatilki’nin ailesini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC Karacatilki’nin ailesini ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Temmuz şehidi özel harekat polisi Mehmet Karacatilki’nin ailesini ve şehit mezarını ziyaret etti.

OsmaniyeCebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Temmuz şehidi özel harekat polisi Mehmet Karacatilki’nin ailesini ve şehit mezarını ziyaret etti.

CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetimi, önce FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit olan özel harekat polisi Mehmet Karacatilki'nin Kazım Karabekir Mahallesindeki baba ocağını ziyaret etti.

Baba Hamza Karacatilki ile anne Nuriye Karacatilki’ye başsağlığı ve sabır dileyen gazeteciler, burada aileye şehit Karacatilki ile Osmaniyeli şair yazar Bestami Yazgan’ın 15 Temmuz destanı isimli şirinin yazılı tablo hediye etti.

Cihangir, yaptığı açıklamada, üç yıl önce 15 Temmuz’da millet tarafından ülkenin bölünmesinin önlendiğini söyledi.

15 Temmuz’un sadece bir kalkışma olmadığını, ülkeyi bölme parçalama girişimi olduğuna dikkat çeken Cihangir, şunları kaydetti:
“Hain girişinde Ankara Gölbaşında şehit düşen özel harekat polisi Mehmet Karacatilki’nin ailesine ziyarette bulunarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Allah tekrar rahmet eylesin, sabırlar versin. Mehmet kardeşim gibi şehitlerimizin sayesinde ülkemizin bölünmekten kurtardık.

Vatandaşımız da o gün darbe girişimine karşı dik durarak meydanlarda ve sokaklarda ülkenin bölünmesine önledi. 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değildi.

Aslında ülkeyi ikiye, üçe bölmek parçalamak isteyen bir girişimdi. Ama buna vatandaşımız izin vermedi. Bundan sonra vermeyecek de.



15 Temmuzda tüm dünya şunu gördü ki Türkiye'ye istedikleri gibi müdahale edemezler, bu ülkeyi bölemezler. Çünkü bu ülkede Mehmetçikler var, Mehmetler var. Ben 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Mehmet Karacatilki kardeşimiz nezdinde tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum” 

Ziyaretin ardından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Mehmet Karacatilki mezarı başında anıldı. 

CGC Yönetimi, şehit ailesiyle birlikte şehit Mehmet Karacatilki’nin Garnizon Şehitliği'ndeki mezarını ziyaret edip, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.  
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar