29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

CGC'den Mustafa Loğoğlu'na ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC'den Mustafa Loğoğlu'na ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu'nu ziyaret etti.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürüMustafa Loğoğlu'nu ziyaret etti.

CGC başkanı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, göreve yeni başlayan Loğoğlu'na başarı diledi. 

Cemiyet olarak kentte Tek spor gazetesi Spor 80'i çıkardıklarını ve bu anlamda spor kamuoyunun nabzını tutulduğunu ifade eden Cihangir, ayrıca her hafta Facebook üzerinden "Basın Tribünü" adıyla spor canlı yayını gerçekleştirildiğini belirtti.

Gençlere yapılan hizmetin önemli olduğunu ifade eden Cihangir, şunları söyledi:

"Gençlerimize milli ve manevi değerlerimizi öğreten Gençlik Merkezi çalışmalarını takip ediyoruz. Gençlerimize sahip çıkmak korumak ve kollamak durumundayız. Bu da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gibi kuruluşlar sayesinde mümkündür. Ülkemizde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı gençlerimiz için önemli etkinliklere imza atıyor. Bu anlamda, size de yeni görevinizde başarılar diliyoruz" 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gençliğe hizmetin önemli olduğunu belirten Loğoğlu, şunları kaydetti:
"Göreve geldiğim ilk gün den bu yana kurumumuzun envanterini çıkardık. Kentimize 2005 yılından bu yana 100 trilyonluk yatırım yapılmış. Hedefimiz, internete televizyona hapsolmuş gençlerimize spor sahalarına yönlendirmektir. Kentimizde diğer kurum ve STK'larla işbirliği içerisinde bunu başaracağımıza inanıyorum. 82 tesisimizle Osmaniye halkına hizmet ediyoruz. Bu anlamda, ilk etapta spor tesislerimizin tanıtımı yönünde çalışmalarımız var. Tesislerimizin daha aktif kullanılması arzusundayız. Sportif alanda yapacağımız çalışmalarda basınımızın desteğine her zaman ihtiyacımız olacaktır." 

CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyaret sonunda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Loğoğlu'na cemiyetin yayın organı Spor 80 gazetesi ve Güneysu dergisi hediye etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar