19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5931
EURO34.7073
ALTIN2524.9

CGC'den Baro Başkanı Dilem Aksoy’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC'den Baro Başkanı Dilem Aksoy’a ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeler, güven tazeleyen Baro Başkanı Dilem Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu ve bazı üyeler, güven tazeleyen Baro Başkanı Dilem Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksoy, ziyarette yaptığı açıklamada, basın mensuplarının desteğinden dolayı teşekkür etti.

Basın kuruluşlarını objektif, tarafsız yayınlarını önemsediklerini dile getiren Aksoy, “Osmaniye basınının Baromuz çalışmalarına desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay Baro Başkanlığı ve Baro Yönetim Kurulu Üyelik seçimlerimizi yaptık. Arkadaşlarımızın teveccühü ile ikinci kez başkanlığa seçilmek üzerimizdeki yükü artırmıştır. Bu sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, kentimizde hizmet içi eğitim seminerlerimiz belirli aralıklarla devam edecektir” dedi.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, güven tazeleyen Aksoy’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Cemiyetin, yeni binasında yeni bir isimle çalışmalarına devam ettiğini belirten Cihangir, “Cemiyetimizin adını, Osmaniye’nin tarihi değerlerine sahip çıkmak adına, üyelerimizin de onayıyla Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Yeni isim, Osmaniyemizin eski adı olması dolayısıyla kamuoyunda büyük beğeni topluyor. Konfederasyon ve cemiyet olarak meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü, mesleklerini daha iyi icra etmeleri için yeni kazanımlar için çaba harcıyoruz. Bunu yapmadığınızda güvenilirliliğiniz de kalmıyor. Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına yoğun çaba harcıyoruz” şeklinde konuştu.

Cihangir, Baro Başkanı Dilem Aksoy’a çalışmalarında başarı diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar