29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Çelik’ten, yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik’ten, yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çelik mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Hayallerimizi gerçekleştireceğimiz, başarılı çalışmalarımızı hep birlikte taçlandıracağımız ve yeni hedeflere ulaşacağımız, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının yönetici ve öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.
Değerli Yönetici ve Öğretmenler;

Yılmadan, büyük bir tutkuyla öğrencilerimizin her gün daha da ilerlemeleri, gelişmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için çaba sarf ederek, hep birlikte daha iyi bir eğitim sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.
Sevgili Öğrencilerim;

Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. İnsanı sevmeyi, barışı, kardeşliği önemsemeyi, hoşgörüye dayanan bireyler olarak yetişmelisiniz. Biliyorum ki başarılarla dolu kaliteli bir hayatı fazlası ile hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü bilgi birikimine ve yeteneğe sahipsiniz. Kendinize tüm yüreğinizle inanın ve güvenin. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız ve her alanda sizleri destekleyeceğiz. Pırıl pırıl bir gelecek sizleri bekliyor. Sizlere güveniyor ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum.
Kıymetli Veliler;

Bizler yavrularımız için okullarımızla sürekli diyalog ve işbirliği içerisinde olmanızı çok önemsiyoruz. Öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin ve bizlerin başarısını arttıracaktır. Eğitimin en önemli parçalarından birinin sizler olduğunuzu unutmayınız. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.

15 Temmuz hain darbe girişimi de göstermiştir ki, sadece akademik başarının yeterli olmadığı gönlü Bayrak, Vatan ve Millet sevgisiyle dopdolu milli ve manevi değerler ile donanmış nesiller yetiştirmenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hep birlikte büyük başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyor, elde edeceğimiz bu başarıların kahramanları olan siz değerli yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, yeni eğitim öğret yılının milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar