19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

Çelik’ten dönem sonu mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik’ten dönem sonu mesajı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonu nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonu nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim müdürü Çelik mesajında şu görüşlere yer verdi:
“2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılının Birinci dönemini tamamlıyoruz. Bugün hiç eskimeyen bir telaşla karne sevinci, üzüntüsü ve heyecanının yaşandığına tanık olacağız.  Önemli olan bu günde,  çocukların bu telaşına ortak olmak, heyecanlarını paylaşmak ve “karneni getir bakalım” yerine  “karnemizi getir bakalım !”  diyerek sorumluluğun ailede herkese ait olduğu mesajını çocuklarımıza verme zamanıdır.

Ülkemiz, eğitim ortamlarını modernleştirmede, eğitim ortamlarının ihtiyaçlarını karşılamada çok mesafe kat etmiştir. Bugün dünya çapında bir proje olan ve tüm gelişmiş ülkelerin dikkatle izledikleri, çok sayıda ülkenin örnek aldığı FATİH projesi, yenilenen öğretim programlarıyla çağın gereklerine uygun hale gelmiş öğretim ortamları, seçmeli derslerin çoğaltılması ile öğrencileri ilgi ve istekleri doğrultusunda ders seçebilme imkânları,  Okullar Hayat Olsun Projesi ile sürekli kullanılır hale getirilen eğitim ortamları eğitimde kat ettiğimiz mesafelerden en göze çarpanlarıdır.

Bugün, 407 okulumuzda 6350 öğretmenimizin rehberliğinde, eğitimlerini sürdüren 122428 öğrencimiz karnesini alacaktır. Alınacak olan bu karneler, sadece öğrencilerimizin değil aslında hepimizin karnesidir. Anne babalar, bu güzel yavrularımıza ne kadar yardımcı olabildiler, biz öğretmenler ne kadar bilgi, davranış aktarımında bulunabildik, öğrencilerimiz ne kadar gayrette bulunabildiler. Kısaca hepimizin ortak gayreti neticesinde bu karneler oluştu. Şimdi durumumuzu değerlendirerek kendimize bir hedef belirleme ve bu hedef doğrultusunda çalışma ve gayret etme zamanıdır.

Saygıdeğer velilerimiz; çocuklarımızın ruhen ve bedenen en iyi şekilde gelişerek kişilikli insanlar olarak gelişmesi yönündeki gayretlerinizi taktirle karşılıyorum.

Çocuklarımızın karne notları ne olursa olsun, çocuklarımızı içten kucaklayarak, bağrınıza basacağınızı biliyorum. Hiç bir karne ve not çocuklarımızdan daha değerli olamaz, onlar bizim geleceğimiz ve çok değer verdiğimiz biricik yavrularımızdır. Sizlerin de bu anlayışla hareket edeceğinizi ümit ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle her zaman fedakârca çalışan siz değerli eğitim çalışanlarımızın, velilerimizin ve öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmesini diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar