25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5507
EURO34.9033
ALTIN2423.9

Caminin tamamlanması için yardım bekleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Caminin tamamlanması için yardım bekleniyor
Abone ol
Osmaniye Merkez Mimar Sinan Mahallesi'nde, 2012 yılı ekim ayında yapımına başlanan Yeni Bülbül Cami'nin tamamlanması için hayırseverlerden yardım bekliyor.
Osmaniye Merkez Mimar Sinan Mahallesi'nde, 2012 yılı ekim ayında yapımına başlanan Yeni Bülbül Cami'nin tamamlanması için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hanifi Ataş Parkı yanında yer alan ve muhteşem yapısı ile mahalleye de ayrı bir prestij kazandıracak olan Yeni Bülbül Cami'nin inşaat kısmının çoğu bitti.

Caminin iç dekorasyonu da bitmiş durumda, ancak halılarının yenilenmesi gerektiği ve zemin kat ile minarelerinin de tamamlanması için destek gerektiği kaydedildi.

Cami ile ilgili bilgi veren Yeni Bülbül Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma Yaşatma Derneği yöneticileri Başkan Ahmet Çolakkadı, 2. Başkan İbrahim Görmez, Sayman Veli Boran, Üyeler Mustafa Bilaloğlu ve Muzaffer Yeşiltaş, Osmaniyeli hayırseverlerin desteğini beklediklerini söylediler.

Sayman Veli Boran, "Mahallemizin mevcut camisi ihtiyaca cevap veremez hale geldiği için yenisini inşa ediyoruz. Camimizin yanında çocuk parkının bulunması da ayrı bir güzellik katıyor. Camimizde 2 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek ve bin metrekareye yapılacak. Zemin katında toplantı salonu, abdesthane, tuvalet, gasilhane ve kütüphane olacak. Hayırseverlerimiz bu camimizin inşaatına yardımda bulundular ve bulunmaya devam ediyorlar.

Dolayısıyla bu mahallenin bütün çocuklarını, yaşlılarını, bayanlarını, engellilerini hepsini kucaklayacak şekilde yapılıyor. Engellilerimiz de düşünülerek inşa edilecek olan camimizde asansör de olacak. Vatandaşlarımız hangi cepheden gelirse gelsin cami içerisine girebilecek şekilde kapıları var. Minarelerin temeli atıldı ancak para olmadığı için devam edemedik. Halılarımızı da yenileyeceğiz. Bütün bunlar için yardım bekliyoruz. Yapılacak yardımlarda yardım yapanların isimlerini de verebiliriz. İnşallah mahallemize güzel bir cami kazandıracağız." dedi.

Bu arada caminin güney kısmında yer alan tali yol için de belediye başkanı Kadir Kara’dan destek beklediklerini belirten Boran, “Bu yol camimiz için çok önem arz ediyor. Hali hazırda tali yol olarak açılmış durumda. Biz belediye başkanımız Kadir Kara’dan bu yolu da asfalt yapmasını bekliyoruz. İnşallah çağrımıza duyarlılık gösterecektir." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar