20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

'Çalışan Gazeteciler Günü' onuruna yemek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Çalışan Gazeteciler Günü' onuruna yemek!
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

OsmaniyeBelediye BaşkanıKadir Kara, '10 OcakÇalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

Öğretmenevi'nde ki programda konuşan Kadir Kara, basın mensuplarının önemli bir görev olan kamu hizmetini yerine getirdiğini belirterek, bunun yanında halkın gözü, kulağı, dili ve ağzı olmaya çalıştıklarını ifade etti.



Başkan Kara, bu şehrin yönetici olarak, basın mensuplarından gelen eleştirileri, tenkitleri, yapıcı ve tavsiye edici Osmaniye'nin yararına bir takım faaliyetlere her zaman için gönülden ve kalben açık olduklarını, bundan sonrada açık olmaya devam edeceklerini söyledi.



 2009 yılından bu yana Osmaniye'de Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Kara, "Bu görev süremiz içinde eksiklerimiz, kusurlarımız, yapamadıklarımız, yerine getiremediklerimiz elbette olacak. Bazen eksiklikleri hataları iki türlü değerlendirmek gerekir diye düşünürüm. Bilerek ve bilmeyerek yapılan kusurlar ve hatalar olur. Bu tip konularda sizlerin asli görevi olan yaptığınız eleştiriler, tenkitler ve uyarılarla Osmaniye'mizin Belediyemizin şahsiyetini onurunu kurtaracak büyük hizmetler yaptınız. Bizlere bu konuda çok faydalı destekleriniz oldu. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yaptığımız yapacağımız projelerimizi ve hizmetlerimizi yine sizlerle paylaşacağız. Bu bağlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı ise gazetecilerin sadece bu günlerde değil her zaman hatırlanmaması kaydederek, "Gazeteciler Osmaniye'de çok önemli işler gerçekleştiren çok kıymetli insanlardır" dedi. Cemiyetin 1990 yılında ve köklü bir cemiyet olduğunu ifade eden Avcı, "Bizden sonra doğan cemiyetlerde oldu. Şuanda Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti hem konuşulan hem de icraat yapan bir kuruluş haline geldi. Buda siz değerli meslektaşlarımızın bizlere verdiği güç ve destek ile oldu. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve bugün bizleri burada ağırlayan Belediye Başkanımız Kadir Karaya teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Programın sonunda Başkan Kadir Kara ve Yardımcıları, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar