25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.496
EURO34.9443
ALTIN2429.3

BYEGM Bölge Müdürlüğünden, Cebelibereket ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BYEGM Bölge Müdürlüğünden, Cebelibereket ziyareti
Abone ol
Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürlüğünde görevli Fatma Açıkgöz, Öner Bozkurt, Mehmet Yaşar Zeybek ile Osmaniye Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ni (CGC) ziyaret etti.
aşbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürlüğünde görevli Fatma Açıkgöz, Öner Bozkurt, Mehmet Yaşar Zeybek ile Osmaniye Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ni (CGC) ziyaret etti.

Ziyarette, cemiyetin sarı basın kartı almaya hak kazanan üyeleri, kentte günlük yayın yapan Aydın Osmaniye Gazetesi kadrosundan Kasım Karadağ, Akdeniz Gazetesi kadrosundan Aydın Deniz ile Radyo İhsan programcısı İsmail Kundakçı’ya kartları teslim edildi.



CGC Başkanı Ali Cihangir, burada yaptığı konuşmada, cemiyet olarak tarafsız, doğru, objektif gazeteciliğin yaygınlaşmasını ve gelişmesini önemsediklerini belirtti.

Basın kanunu, yeni düzenlemeler konusunda her fırsatta üyelerin bilgilendirildiğini ifade eden Cihangir, “Konfederasyon ve cemiyet olarak meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü, mesleklerini daha iyi icra etmeleri için yeni kazanımlar için çaba harcıyoruz. Bunu yapmazsanız eğer güvenilirliliğiniz de kalmıyor. Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına yoğun çaba harcıyoruz” şeklinde konuştu.

Cihangir, sarı basın kartı sayısının arttırılmasının önemli olduğunu dile getirdi.

Cemiyet üyelerine bilgilendirme yapıldığını aktaran Cihangir, “Üyelerimize sarı basın kartı yönetmeliği, değişiklikler, hangi şartlarda basın kartı alabilecekleri konusunda sürekli bilgilendirmeler yapıyoruz. Başvuru şartlarına uyan meslektaşlarımızın cemiyet üyemiz olsun olmasın başvurularıyla ilgilenerek yardımcı olmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Cemiyetimiz, gelecekte bu mesleği layıkıyla yerine getirecek nesiller yetiştirmek için çaba harcıyor” ifadelerini kullandı.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürlüğü görevlileri de cemiyetin yeni yerinin ve adının hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarda başarı dilediler.

Konuşmalardan sonra sarı basın kartı almaya hak kazanan Aydın Osmaniye Gazetesi kadrosundan Kasım Karadağ, Akdeniz Gazetesinden Aydın Deniz ile Radyo İhsan programcısı İsmail Kundakçı’ya kartları teslim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar