19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3387
EURO35.137
ALTIN2241.6

Buray, Park 328 AVM’de Osmaniye’yi Salladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Buray, Park 328 AVM’de Osmaniye’yi Salladı
Abone ol
Ses sanatçısı Buray, Park 328 AVM’nin konuğu olarak geldiği Osmaniye’de sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.
Ses sanatçısı Buray, Park 328 AVM’nin konuğu olarak geldiği Osmaniye’de sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.

Osmaniye’ye imza günü ve konser amaçlı olarak, Park 328 AVM’nin davetlisi olarak Osmaniye'ye gelen, “1 şişe aşk” Albümündeki “İstersen” adlı şarkısı ile müzik dünyasında başarılı bir çıkış yakalayan Buray, sevenleri ile buluşurken yoğun izdiham yaşandığı görüldü.



Osmaniye’deki mini konseri ve imza gününe olan yoğun ilgiden mutlu olduğunu belirten sanatçı Buray, her fırsatta Osmaniye’ye gelmekten gurur duyacağını söyledi.



Çevre il ve ilçelerden gelen binlerce sevenini karşısında gören sanatçı Buray kendisini izlemek için uzun kuyruklar oluşurken, Park 328 AVM’de heyecan dolu saatler yaşandığı görüldü.

Mini konserden çok büyük bir konser havasında geçen etkinlikte hayranları ile birlikte şarkılarını yorumlayan Buray Osmaniye’de unutulmaz bir konsere imza attı.

Osmaniye’ye ilk kez geldiğini söyleyen sanatçı Buray, kent insanının kendisini bağrına basması ve sıcak bir ortam oluşmasından çok mutlu olduğunu ifade etti.



İmza günü için oluşan uzun kuyruklarla birlikte, hayranlarının fotoğraf çektirme yarışına girdiği gözlenirken, yaşanan yoğun izdihamı önleyebilmek için güvenlik görevlileri de zor anlar yaşadı.



Park 328 AVM Müdürü Mustafa Yalçın, kültürel ve sanatsal etkinliklerin kentte yaşatılması için ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye çalıştıklarını belirtti.


Park 328 AVM Müdürü Mustafa Yalçın



Yalçın; “Osmaniye’miz adına Park 328 AVM olarak kentte kazandıklarımızı, kentimiz insanları ile paylaşmak, kültür ve sanatsal etkinliklere destek vermeyi kurum olarak ilke edindik.

Osmaniye’de yaşayan insanların tüm güzellikleri yaşaması ve mutlu bir hayat sürebilmeleri adına, kültür ve sanatsal etkinliklerle buluşturuyoruz, buluşturmaya da devam edeceğiz.

Belli günlerde imza günleri ve sanatçılarımızı Osmaniye’ye davet ederek, halkımıza ücretsiz konserlerle hizmetlerimiz devam edecektir”dedi.















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar