26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Bu Yaptıklarınız Hizmet mi, Hezimet mi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Yaptıklarınız Hizmet mi, Hezimet mi!
Abone ol
Osmaniye'de akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış  nedeniyle, Devlet Bahçeli Alt Geçidinde oluşan su birikintisi sonrası ulaşıma kapandı.

Osmaniye'de akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış  nedeniyle, Devlet Bahçeli Alt Geçidinde oluşan su birikintisi sonrası ulaşıma kapandı.

Bazı ev ve iş yerleri ise sular altında kalırken, yollarda arıza yapan araçlar ise çekiciler yardımıyla bulundukları yerlerden kurtarıldı.

Yaklaşık bir saat süreli etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Musa Şahin Bulvarı üzerindeki birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluştu.



Sürücüler ve yayalar, yollarda biriken sular nedeniyle zor anlar yaşadı. Arıza yapan araçlar ise olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı.

Sağanak nedeniyle bazı iş yerlerini de su bastı. İş yeri sahipleri suyu kovalarla boşaltmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de vidanjörlerle suyun tahliyesi için çalışma başlattı.

Devlet Bahçeli Alt Geçidi ise çift yönlü olarak ulaşıma kapatılırken, araçların yan yollardan gidişlerine izin verildi. 



YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU BİR BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU

Öte yandan Osmaniye'nin Toprakkale İlçesine bağlı Aslanpınarı Köyünde, besici Yakup Düzen'e ait ahırda bağlı bulunan büyükbaş hayvan, yıldırım düşmesi sonucu telef oldu.

VALİLİKTEN YAĞIŞ UYARISI!

Osmaniye Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve  yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.



Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın Batısı ve Hatay Kıyı çevrelerinde Kuvvetli Gök gürültülü Sağanak Yağış uyarısının yapıldığı açıklamanın devamında, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra etkili olması beklenen, Gök gürültülü sağanak yağışların;  Adana’nın İç kesimleri, Mersin, Osmaniye, Hatay'ın Dörtyol ve Erzin İlçeleri, Kahramanmaraş’ın batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



Meydana gelebilmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar