29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Borcu olanlar için son fırsat!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Borcu olanlar için son fırsat!
Abone ol
OSMANİYE Belediyesi’nde, su, emlak ve temizlik verdisi borçlar için yapılandırma başladı.
Sitemizden 'yerek rahatınıza erişebilirsiniz.

OSMANİYE Belediyesi’nde, su, emlak ve temizlik verdisi borçlar için yapılandırma başladı.


Maliye Bakanlığı’nın bazı alacakların 6552 sayılı kanun kapsamında yeniden yapılandırılmasına dair genel tebliği Resmi Gazete ’de yayınlanmasının ardından Osmaniye Belediyesi’nde alacakları için yapılandırma çalışmalarına başladı.


Bu kapsamda Osmaniye Belediyesi’ne su, emlak ve çevre temizlik vergisi borcu olan vatandaşlara faizsiz ve taksitle ödeme kolaylığı sağlanıyor.


Bu kapsamda belediyelerce takip edilen ve yeniden yapılandırılma kapsamına giren su, emlak, çevre temizlik vergisi borçlarının gecikme faizleri ve gecikme zamlarının yapılandırılması için vatandaşların başvuruları alınmaya başlandı.


Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, Osmaniye Belediyesi’nin Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurularını yaparak kanundan faydalanabilecekler.


Mükelleflerin ana borçları sabit kalarak faizleri TEFE ve ÜFE oranına göre yeniden yapılandırılıp, taksitler halinde ödeme kolaylığı sağlanacak.


Sitemizden izleyeyerek rahatınıza erişebilirsiniz. Belediyeye borcu bulunan mükelleflerin kanundan faydalanmak için doğrudan Osmaniye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekiyor.


Konu ile ilgili ilgili müdürlüğün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan kanunla birlikte yeniden yapılandırılan borçların faizlerinde büyük indirime gidiliyor.


Farklı taksit ve vade seçeneklerinin bulunduğu yapılandırma planıyla su, emlak ve çevre temizlik vergileri borcu bulunan vatandaşlar kendilerine en uygun taksit ve vade seçeneğinden faydalanabilecek.


İki ayda bir ödemenin öngörüldüğü yeniden yapılandırmada 6 taksit 12 ay vade, 9 taksit 18 ay vade, 12 taksit 24 ay vade ve 18 taksit 36 ay vade seçenekleri bulunuyor.


Bu fırsattan yararlanmak için geç kalmayın”
 

Sitemizden 'yerek rahatınıza erişebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar