16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4536
EURO34.4936
ALTIN2475.4

BOCCE Antrenörlük Kursu açılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BOCCE Antrenörlük Kursu açılacak
Abone ol
OSMANİYE’de BOCCE 1. Kademe Antrenörlük ve Aday Hakem Kursu Ağustos ayında açılacak.
OSMANİYE’de BOCCE 1. Kademe Antrenörlük ve Aday Hakem Kursu Ağustos ayında açılacak.


Beyzbol-Softbol ve Bocce Antrenörü Merve Kartal Kale, kursa katılacakların 1. Kademe Antrenörlük Aday Hakem Kursu için 270 TL ve belge bedeli 30 TL olmak üzere 300 TL, Aday Hakemlik Kursu ücretinin ise 200 TL olduğunu söyledi.


Kale, 1. Kademe Antrenörlük ve Aday Hakemlik Kurslarına en az lise mezunu olanların katılabileceğini belirterek, “Yeterli sayıya ulaşılması durumunda kursun açılacağından dolayı başvuru yapacak olanlar Federasyonun Akbank – Ankara Anafartalar Şubesi 102093 numaralı İban No: TR09 0004 6000 8288 8000 1020 93 Hesabına belirtilen ücreti yatırılması gerekmektedir.


Kurslarda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinden mezun olanlar ile son 5 yılda 1. kademe ve daha üst kademe Antrenör kursu tamamlayanlar temel eğitimden muaf olacaktır.” Dedi.


Kale, Hakem ve Antrenör Kurslarına katılacaklardan istenilen şartlar ve belgelerle ilgili şöyle dedi: “TC Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. Kursiyer en az 18 yaşını tamamlamış olmalıdır. Mezuniyet Belgesi - Kursiyer en az lise mezunu olmalıdır.


Savcılık iyi hal kâğıdı, Memurlar için kurum yazısı yeterlidir. 6 aydan fazla ceza alanlar kursa katılamazlar. Gençlik Spor İl Müdürlüğünden alınacak ceza yazısı, adayın federasyon veya il müdürlüğünden 6 ayı geçen bir disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.


Sağlık Belgesi, 2 Adet vesikalık fotoğraf, Sporcu lisansı. 200 TL Kurs Katılım Payı bu 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu ve Aday Hakem Kursuna katılanlardan alınacak bedeldir. Antrenör kursuna katılıp başarılı olanlar ödemesi gereken 100 TL Belge Ücreti.”


Merve Kartal Kale, ayrıca hakemlik kursunun açılması durumunda Bocce’nin seneye okul sporlarına gireceğini de sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar