25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5185
EURO34.9963
ALTIN2433.1

Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden ziyaret
Abone ol
Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi’nin ilk öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi’nin ilk öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime başlayan Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri BİLSEM Müdürü Cuma Ali Kılıç ve Rehber Öğretmen Muhammed Gökçe öncülüğünde öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’i  ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Ziyarette Özel Eğitim ve Rehberlik Biriminden sorumlu Müdür Yardımcısı Mılla Katık’ta hazır bulundu.

BİLSEM Müdürü Cuma Ali Kılıç; 2015-2016 eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tanılama süreciyle Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezine (BİLSEM) genel zihinsel yetenek alanında 9, Resim yetenek alanında 1 olmak üzere 10 öğrencinin yerleştiğini; 7 ve 8. sınıftan 2 öğrencinin nakil alınarak şu an 12 öğrencinin eğitim aldığını ifade etti.

2016-2017 eğitim öğretim yılında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim öğretime devam edildiğini söyledi.

Ayrıca 2017-2018 eğitim öğretim yılı için öğrenci tanılama süreci için e-okul üzerinden öğrenci başvurularının 14 Kasım 2016 tarihinde başlayıp 9 Aralık 2016 tarihinde sona ereceğini söyleyerek, başvuru yapan tüm öğrencilerin gireceği (Genel Zihinsel, Resim ve Müzik) Tablet Bilgisayar ile yapılacak grup tarama uygulamasının 11 Şubat 2017 – 9 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.
 
Milli Eğitim Müdürü  Ramazan Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel yetenekli öğrencilerin ilimiz ve ülkemizin kalkınmasındaki önemine vurgu yaparak öğrencilere başarılar diledi.

Bilim ve Sanat Merkezinin yeni binası ile ilgili bütün iş ve işlemlerin bittiğini, il özel idaresi tarafından ihale ile ilgili iş ve işlemlerin yapıldığını belitti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar