29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3878
EURO35.1575
ALTIN2324.6

Belediye’den Dünya Kadınlar Günü Programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye’den Dünya Kadınlar Günü Programı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla “Mutlu Şehir Mutlu Kadın” programı düzenlendi.

Osmaniye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak 8 MartDünya Kadınlar günü dolayısıyla “Mutlu Şehir Mutlu Kadın” programı düzenlendi.

Düzenlenen programa şehit aileleri, yer fıstığı sektöründe çalışan kadınlar ile Osmaniye Belediyesi’nde görev yapan kadınlar katıldı.

Ülkü OcaklarıOsmaniyeİl BaşkanıHasan Şahin Ceylan’ın da katıldığı programda salonda bulunan tüm masaları gezerek kadınlarla sohbet eden Başkan Kara katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Belediye BaşkanıKadir Kara konuşmasında; “Kadınlar gününü siz değerli kardeşlerimle birlikte olup bizzat kutlamak amacıyla bir araya geldik.  



Aynı zamanda sizlerle birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü sağlamak bu yaşadığımız şehrin size ait bir kurumu olan belediyesinin sizler için var olduğunu bilmenizi istiyorum. Kadının olmadığı yerde yaşamın olması mümkün değildir. Bir yerde başarıyı yakalamak istiyorsanız mutlaka kadınların orada var olması gerekir.

Kadının olmadığı bir aile, elinin değmediği bir evin yaşayabilmesi sürdürülebilmesi mümkün olabilir mi?  İnşallah Cenab-ı Mevlam siz kadınları başımızdan eksik etmesin. Dünya kadınlar gününü kutlamanın sembolik bir olay olmanın ötesinde hangi dil ve ırktan olursa olsun bütün kadınların önünde saygı ile eğiliyorum. Bir gün değil bütün günlerin dünya kadınlar günü olduğunu ifade ederek hepinize en kalbi sevgi saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Her zaman için Kadir Kara kardeşiniz sizlerle birlikte olacaktır diyor sizleri Allaha emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Mutlu Şehir Mutlu Kadın programına katılan kadınlar, “Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara, bu özel günümüzde bizlerle birlikte oldukları için ve bizleri bu programa davet ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Mutlu Şehir Mutlu Kadın programına katılan tüm kadınlara Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlatılan hediyeler verildi ve ilginin yoğun olduğu programda kadınlar Başkan Kadir Kara ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar