20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Belde Başkanlığı Hizmet Binası törenle açıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belde Başkanlığı Hizmet Binası törenle açıldı!
Abone ol
Osmaniye Merkeze bağlı Cevdetiye Beldesinde, Ak Parti Belde Başkanlığı yeni hizmet binası, yoğun katılım ile gerçekleşen tören ile açıldı.

Osmaniye Merkeze bağlı Cevdetiye Beldesinde, Ak Parti Belde Başkanlığı yeni hizmet binası, yoğun katılım ile gerçekleşen tören ile açıldı.

Kocatepe Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki açılış programına TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Dr. Suat Önal, İl Başkanı Avukat Hamza Tor, Belde Belediye Başkanı İbrahim Gök, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, Ak Parti Eski İl Başkanları Ömer Yağmur, Emir Hasan Arslantaş, Yavuz Korkmaz, Kadirli, Düziçi, Sumbas, Bahçe, Toprakkale ve Hasanbeyli İlçe Başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili ve belde sakini katıldı. 

Açılış konuşması yapan Ak Parti Cevdetiye Belde Başkanı İsmail Keleş, "Biz ak parti olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan yıkılmadan bu vatan için ve partimiz için çalışacağız.

Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda partimiz ve vatanımız bayrağımız için vereceğimiz mücadelede yıldıramacayak, aksine çelikleştirecek, birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır.

Bizler diklenmeden dik durarak, Rabbimin de izni ile her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan, kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz.

Kimse bizleri vatanımız uğruna çalışmaktan alı koyamaz. Buna asla müsaade etmeyiz.

Partimiz ve mukaddes davamız için her zaman her ortamda verilmesi gereken mücadeleyi vermek bizlerin boynunun borcu olduğu gibi birlikte yürümüş olduğumuz dava arkadaşlarımızın hakkını savunmak ta, onların yanında olmakta bizim görevimizdir.

Biz sadece partimize üye olan değil Beldedemizde bulunan tüm gençlerin haklarını savunmalı hepsini kucaklamanın mücadelesini vermeliyiz.

Her ne olursa olsun gayemiz milletimizin var olma seçimi olan 2019 seçimlerinde genel başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Receb Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği yüzde 50+1 oy hedefine ulaşması için üzerimize düşeni yaparak, hak ettiğimizi almalıyız. Bizler her konuda üzerine düşeni ziyadesi ile genç kardeşlerimiz ile yapacak, genç kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız.

Milleti aptal yerine koyup kendisini akıllı sanan, millete hakaret ederek bir şey oldum delisi olan zihniyeti sandığa gömerek, halkımız iradesini yeniden ortaya koyacaktır." dedi. 

Daha sonra ise İl Başkanı Hamza Tor, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve Suat Önal'da birer konuşma yaparak, belde yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde buylundular.

Okunan Kur'ânı kerim ve duanın ardından yeni hizmet binası kesilen kurdelenin ardından hizmete girdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar