28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

BBP'den istifa edip AK Partiye geçtiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BBP'den istifa edip AK Partiye geçtiler
Abone ol
BÜYÜK Büyük Birlik Partisi Osmaniye Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi 15 kişi, Genel Başkan Mustafa Destici’nin ‘Çatı adayı destekleyeceğiz’ sözleri ile büyük bir hayal kırıklığına uğradıklarını belirterek, partilerinden istifa edip Ak partiye katıldılar.
BÜYÜK Büyük Birlik Partisi Osmaniye Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi 15 kişi, Genel Başkan Mustafa Destici’nin ‘Çatı adayı destekleyeceğiz’ sözleri ile büyük bir hayal kırıklığına uğradıklarını belirterek, partilerinden istifa edip Ak partiye katıldılar.


BBP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bakır Yıldız, Şelale Restauranta düzenlediği basın açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararını kabul etmediklerini belirtti.


Yıldız, “Kurulduğu günden bu yana mazlumun ve mağdurun yanında olan Büyük Birlik Partisi artık eski halinden çok uzakta farklı bir mecraya doğru yol almaya başlamıştır. Kimsenin yanında olmadan kendi ilkeleriyle var olan Büyük Birlik Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile yanlış bir yola sapmıştır. Merhum genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Kahrolsun İsrail, Yaşasın Bağımsız Filistin” sözleri dün gibi kulaklarımızda çınlamaktadır.  Ancak geldiğimiz bu noktada Büyük Birlik Partisi;  Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi hareket Partisi’nin ortak çatı adayına destek vereceğini belirtmiş bu da bizi derinden sarsmıştır. Ekmelettin ihsanoğlu’nun Filistin davasında “Tarafsız Olmalıyız” sözleri her Müslüman gibi Büyük Birliğe gönül veren bizleri de derinden üzmüştür.” Dedi.


Bakır Yıldız, “Büyük Birlik Partisi genel başkanı Sayın Mustafa Destici’nin “Çatı adayı destekleyeceğiz “ sözleri ile büyük bir hayal kırıklığına uğradığımızı burada belirtmek istiyoruz. Eğer biz; Ülke yönetimi konusunda hiçbir tecrübesi olmayan, Filistin konusunda mazlumun yanında bir duruş sergileyemeyen bir adayın arkasından yürürsek Filistin de şahadet şerbeti içen her şehit bize hesap sorar. Bizler bu hesabı veremeyiz. Biz hayallerimizin peşini bırakanların yanından, hayallerimizi gerçekleştireceğine inandıklarımızın yanına, İslama, Türklüğe, kardeşliğe gidiyoruz. Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi "Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız.” Biz, ikinci yolu seçiyoruz. Büyük Türkiye ideallerine inandığımız, Dünyada adından söz ettiren bir ülkenin temel yapı taşı olduğunu gördüğümüz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Adaylığını desteklediğimizi buradan belirtir, artık başka bir yola girdiğine inandığımız Büyük Birlik partisinden istifa ederek, Bundan böyle siyasi hayatımıza Ak Parti yolunda devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.” Şeklinde konuştu.


Ak Parti İl Başkanı Av. Emir Hasan Arslantaş, BBP'den istifa ederek Ak Parti'ye katılanlara parti rozeti taktı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar