24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.518
EURO34.7869
ALTIN2421.2

‘‘Bayramlar bizi millet halinde bir arada tutar’’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘‘Bayramlar bizi millet halinde bir arada tutar’’
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniyeİl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir.

Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Milli birlik ve beraberliğimizin mayasını oluşturan unsurlar ise bizi biz yapan, bizi millet halinde bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir” dedi.

MHP İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, “Türk Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini göstermiştir. Milletimiz çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara el uzatmakla kalmayıp, dünyanın değişik yerlerinde de sıkıntı içerisinde bulunan insanları unutmamış yardıma muhtaç olan her insanın yardımına koşmuştur” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı LOŞ, “Dünyanın çeşitli bölgelerinde, özellikle de Müslümanların yaşadığı bölgelerde devam eden olaylar bayramı buruk karşılamamıza yol açıyor.

Kan ve gözyaşı son bulsun, baskı bitsin diye dua ediyoruz. Manevi yönden büyük önem arz eden bu özel günleri gelecek nesillere en güzel şekilde taşıyabilmek için bayramlarımızı büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla hep birlikte karşılamalıyız. Ayrıca, gündelik hayatta oluşan küslük ve dargınlıklara son vermeli, darda olan eş, dosta ve insanlarımıza yardım eli uzatmalı ve de geçmiş ile gelecek arasındaki manevi değerlerimizi daha da sağlamlaştırmalıyız” diye konuştu.

LOŞ konuşmasını, “Aziz Türk milletinin yüzlerinin güldüğü bayramlar yaşamak en büyük temennimizdir. Bu vesileyle aziz vatanımız uğruna şehit düşen her bir kahramanımızı minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Geleceğimiz ve yarınlarımızın sigortası olan küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşıldığı, büyüklerimizin hürmetle anıldığı bir bayram yaşama umuduyla Türk-İslam aleminin ve Osmaniyeli hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum” diyerek tamamladı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar