19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Bayram, türkü ve şiirlerle karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram, türkü ve şiirlerle karşılandı
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)’ın geleneksel olarak düzenlediği “Şiirini Al da gel” etkinliğinde Bayram sevinci yaşandı.

Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD)’ın geleneksel olarak düzenlediği “Şiirini Al da gel” etkinliğinde Bayram sevinci yaşandı.

Osmaniye Belediyesi Kent müzesi “Şor odası”nda  her ayın son Cumartesi günü saat: 13.30’da gerçekleşen “Şiirini al da gel” etkinliği Bayrama bir gün kala şiir ve türkü tadında yapıldı.

OŞYAD’ın geleneksel olarak düzenlediği etkinliğin 7’incisi, aynı zamanda derneğin kuruluşunun 12. yıldönümüne denk geldi.

Programın açış konuşmasını yapan, Dernek Genel Sekreteri Hatice Bahar, öncelikle tüm katılımcıların Ramazan Bayramını kutladıktan sonra, derneğin kuruluşunun 12. yıldönümü olmasını da anımsattı.

Programda bir konuşma yapan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, derneğin kuruşunun 12. yıldönümünü ile Ramazan Bayramı coşkusunu yaşadıklarını belirterek, derneğin kurucu yönetim kurulu üyelerinin isimlerini söyleyerek teşekkür etti.

Derneğin Yönetim kurulunda görev alanların özverili çalışmaları nedeniyle; İzzettin Kanat, Hatice Bahar, Ahmet İpek, Mahmut Eynallı, İbrahim Karacülle ve Elif Çakmak’a teşekkür plaketi verildi.

Dernek üyeleri arasında, derneğin etkinliklerinde verdikleri özverili çalışmalar nedeniyle; Selahattin Ölmez, Zeliha Çeşme Abatay, Nurdoğan Çolakkadı ve Ahmet Demir’e de teşekkür plaketi verildi.

Etkinlik; Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), (Ozan maranlı (İbrahim Karacülle) ve Arif Bahar’ın türkülerini seslendirmeleri ile devam etti.

Programda; Ahmet İpek, Selahattin Ölmez, Seyfi Metin, Ahmet Demir, Hatice Bahar, Serap Kaypak, Nilüfer Kutluer, Mahmut Eynallı, İzzettin Kanat ve Mustafa Bardak’ta şiirlerini yorumladılar.

Programa katılanların bayramlaşması ile etkinlik sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar