25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5126
EURO35.0007
ALTIN2434.4

Bayburt’tan gelen öğrenciler, Vali Coşkun’u ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt’tan gelen öğrenciler, Vali Coşkun’u ziyaret etti
Abone ol
“Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Bayburt ilinden gelen öğrenciler Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

“Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Bayburt ilinden gelen öğrenciler Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eşi, Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan, İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Bayburt’tan Osmaniye’ye gelen 39 öğrenci Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti. 

Ziyarette öğrencilere, öğretmenleri ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Loğoğlu eşlik etti.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda gerçekleşen kabulde Vali Ömer Faruk Coşkun öğrencilerle sohbet etti.

Programın başında proje hakkında Vali Coşkun’a Proje İl Koordinatörü Ayşenur Yıldırım bilgi verdi. 

Projenin sosyal sorumluluk içeren bir proje olduğunu ifade eden Yıldırım, Projenin amacının kültürlerin kaynaşması, kardeşlik ikliminin oluşması olduğunu kaydetti.

Proje kapsamında Osmaniye’de yapacakları etkinlikler hakkında da bilgi veren Ayşenur Yıldırım Huzurevi, Şehitlik ve Okul ziyaretleri gibi etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

Öğrencileri Osmaniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise  “Bugün, Biz Anadoluyuz projesi kapsamında sizleri Osmaniye’de misafir ediyoruz. İlimize hoş geldiniz.

Temenni ediyorum ki ilimizdeki misafirliğiniz süresince gerçekleştireceğiniz etkinliklerden memnuniyet duyarsınız ve bu memnuniyet duygusuyla ilimizden ayrılırsınız.

Bu proje bir sosyal sorumluluk projesi. İlimizin gezip görülmesi gereken yerlerini ziyaret edeceksiniz bunun yanında da çeşitli kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştireceksiniz ve bu ziyaretlerle kendi yaşam deneyimlerinize bir artı katmış olacaksınız. Bu tür projelerin gençlerimize önemli bir katkı sağladığına inanıyorum.” diye konuştu.

Sözlerinin sonunda, öğrencilerin ilimizden mutlu ayrılmalarını temenni eden Vali Coşkun, “Biz, Osmaniye ile Bayburt arasında sizlerin aracılığıyla bir gönül köprüsü oluşturmak istiyoruz. İnşallah bu ziyaretiniz buna vesile olur.” dedi.

Konuşmasının ardından konuk öğrencilerle sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar