25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5006
EURO34.9308
ALTIN2433.7

Başkan Yardımcısı Azizoğlu’na ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yardımcısı Azizoğlu’na ziyaret
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim kurulu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “1. Kitap Fuarı” konusunda, Osmaniye Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu, OŞYAD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından makamında ziyaret edilerek, derneğin Şelale dergisinin son sayısı verildi.

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak, Başkan Yardımcısı İzzettin Kanat, Genel Sekreter Hatice Bahar ve Dernek Muhasibi Ahmet İpek Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu’na ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında; Osmaniye’de Belediye tarafından gerçekleştirilen “1. Kitap Fuarı” ile ilgili yapılan gelişmeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

OŞYAD olarak Osmaniye’de düzenlenen kültürel etkinliklerin her zaman yanlarında olacağını vurgulayan Başkan Mustafa Bardak, Osmaniyeli yazarların da bu fuarın içerisinde yer alması gerektiğini anımsattı.
Belediye Kent Müzesi’ndeki “Şor odası”nda her ayın son Cumartesi günü “Şiirini al da gel!” etkinliğinin süreklilik kazanması konusu da görüşülerek, bu konuda Belediye başkan Yardımcısı Azizoğlu’dan olumlu yanıt alındı.

Cumhuriyet Meydanı’nda  9 Aralık günü açılacak olan ve organizasyonunu Vav  fuarcılık tarafından yapılan 1. kitap fuarı ile ilgili Vav Fuarcılık Genel Müdürü Coşkun Genç, fuara 90 yayınevinin 40 stantda 61 yazarla katılım göstereceğini belirtti.

Osmaniye 1. kitap fuarında Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar derneği üyesi şair ve yazarlar için de ayrılacak olan stantta kitaplarını imzalayacakları bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar