23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5979
EURO34.7919
ALTIN2405.8

Başkan Kara’dan Şehit Aileleri ve Engelli Derneklerine İftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara’dan Şehit Aileleri ve Engelli Derneklerine İftar
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehit aileleri ve engelli dernekleri üyeleri ile birlikte iftarda bir araya geldi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehit aileleri ve engelli dernekleri üyeleri ile birlikte iftarda bir araya geldi.

Osmaniye İtfaiye Kademe Tesislerinin bahçesinde verilen iftara çok sayıda dernek üyesi katıldı. İftar yemeğinden önce yemeğe katılanlara yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Kadir Kara, katılımlarından dolayı tüm dernek üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Bu yıl derneklerimizi birleştirerek bu iftarı vermek durumunda kaldıklarını söyleyen Başkan Kadir Kara sözlerine şöyle devam etti: “Sebebini az önce saygıdeğer başkanlarıma arz ediyordum.

İkinci dönemin vermiş olduğu büyük bir sorumluluk Osmaniyeli muhterem hemşerilerimin siz kıymetli muhterem gönül dostlarımızın vermiş olduğu çok ağır bir yük var. Bu yükün karşılığını ve vebalini layıkı ile ödeyebilmek için gece gündüz demeden çalışmak zorundayım. Zaman su gibi akıp gidiyor. Osmaniye’nin çok şeye ihtiyacı var, özellikle bu şehirde yaşayan dernek mensubu kardeşlerimin daha huzur içerisinde, daha mutlu bir şehirde, daha güvenlikli bir şehirde ve daha iyi şartlarda yaşam standardının yüksek olduğu bir şehirde yaşayabilmeniz için bu şehre çok hizmet yapmamız gerekiyor.

O yüzden de gecemizi gündüzümüze katarak yurtiçi yurt dışı demeden durmadan mücadele ediyor ve Osmaniye’ye bir takım hizmetleri getirmeye çalışıyoruz. İnşallah cenabı Mevla’nın izni ve inayeti ve sizlerin duasıyla da inşallah başarılı olacağımıza inanıyorum. Osmaniyeli ve siz değerli gönül dostlarım her şeyin en güzeline layıksınız nerde en güzeli varsa onu Osmaniye’ye getirinceye kadar uyumadan yorulmadan huzurunuzda söz veriyor hepinize saygılar sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun” dedi.

Belediyenin iftar yemeğine Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri (EMŞAV), 7 Ocak Engelliler Derneği, Down Sendromlular Derneği, Beyaz Ay Derneği, İşitme Engelliler Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği, Osmaniye Engelleri Aşıyor Derneği,  Osmaniye Eğitim Ve Engellilere Destek Derneği, Cebelibereket Görme Engellileri Spor Kulübü Derneği, Osmaniye Aktif Gençler Spor Kulübü Görme Engelliler Derneği, Osmaniye Zihinsel Engelliler Derneği, başkanları ve üyeleri katıldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar